Bilete la Love for Sale

Data si locatia

28 mai

ora 19:00

Love for Sale

Bucuresti, Sala Luceafarul

Bilete   

de la 60,00 RON

Adauga En Garde la bilet
Si banii se intorc la tine daca nu ajungi la eveniment. Afla mai multe aici.

Love for Sale, jazz musical

Musicalul prinde aripi în ultimii ani în România. După începuturi timide, publicul începe să iubească acest gen, dovadă stau din ce în ce mai multele producții din ultimii ani, o adevărată explozie a acestui gen în mai multe instituții teatrale de stat sau private.

AMTeatru a ales să producă la finalul anului trecut un spectacol independent, avand la bază un scenariu original semnat de Claudia Ciobanu și regizat tot de ea. După foarte buna primire de la premieră, pe 5 martie la Sala Luceafărul va avea loc a doua reprezentație, iar biletele sunt disponibile pe platforma bilete.ro. Protagoniști au fost aleși doi dintre tinerii interpreți cu voci deosebite și multa experiență atâti în țară, cât și în străinătate, Jazzy Jo și Petru Călinescu. Spectacolul combină momente teatrale, cu scene de teatru-dans, totul învăluit în muzică jazz live cântată de cei doi protagoniști, acompaniați de experimentații muzicieni de la Groovin High Project: Ciprian Pop, Alex Borșan, Valy Săteanu, Andrei Paraschiv. Momentele coregrafice au fost gândite de Cezara Blioju si sunt realizate de dansatorii Ana Badea și Alyn Arhire. Sound design-ul îi aparține lui Radu Ion, iar light design-ul lui Alin Popa, make-up Raluca Popovici, iar producător este Mădălin Guruianu.

Câteva mărturii de la cei trei protagoniști:

“În “Love for sale” teatrul, dansul și muzica jazz se întâlnesc să spună povestea unui Ea și unui El care se întreabă cum e treaba cu dragostea asta, dacă pot construi ceva împreună din eșecurile de dinainte, dacă poate să fie altfel. E un jukebox musical, dacă vreți, cu piese cunoscute de jazz, ca perlele unui colier a cărui ață e scenariul. Cam asta e imaginea prin care l-aș descrie, nu mă pot abține să nu poetizez un pic.” (Claudia Ciobanu, scenarist si regizor)

“Love for Sale e o poveste a rezilienței emoționale după o vârstă la care le-ai văzut și făcut aproape pe toate, a infiripării iubirii în ciuda rațiunii și a trecutului. Love for Sale s-a născut la maturitatea realizatorilor lui, din experiența de viață a fiecăruia dintre noi, este inspirat în mare măsură de noi. Și atât de frumos scris de Claudia... veniți să vedeți cât de frumoasă poate să fie viața când NU renunți.” (Ioana Sihota / Jazzy Jo, protagonist)

“Love For Sale” reprezintă pentru mine o adevărată bucurie, să mă aflu pe scenă interpretând piesele mele de suflet ca parte a unei dezbateri poetice despre dragoste in vremea Instagramului. Regizorul Claudia Ciobanu a avut grijă să nu ne țină prea mult în zona noastra “de confort”, iar asta ne-a prins foarte bine! A știut să scoată ce e mai bun din noi și să ne pună în valoare pe fiecare. Chiar nu știu care este bucuria mai mare pentru mine ca performer: să mă aflu pe scenă alături de atâția colegi talentați sau să mă uit în ochii celor din public și să văd că rezonează perfect cu ce transmitem noi de pe scena!” (Petru Călinescu, protagonist)

Platforma www.AMTeatru.ro este un portal care își dorește să influențeze cât mai multe persoane în a merge din ce în ce mai des la teatru și oferă două puncte de vedere complementare, originale. Unul fraged, plin de prospețime și curaj, ca al oricărui adolescent aflat la început de drum, iar altul mai experimentat, de la un om care a văzut până acum câteva mii de spectacole. AMTeatru oferă un TOP cu peste 500 de spectacole actuale, cu note de la 1 la 10, plus recomandări lunare, atât pe site, cât și pe conturile Youtube, Facebook și Instagram.

Video

Distribuie aceasta pagina

Newsletter @ Bilete.ro

Oferte exclusive si o editie saptamanala cu cele mai noi evenimente.