Loredana & Banda Agurida

Data si locatia

05 feb

ora 21:30

Loredana & Banda Agurida

Bucuresti, Beraria H

Bilete   

de la 40,00 RON

Marți - 5 februarie - pe scena Berăriei H urcă din nou strălucitoarea și extravaganta Loredana, pentru un prim show de excepție al anului 2019, în Orașul cu Chef de Viață. Super hit-uri precum “ Zig Zagga”, “ Lele”, “ Depărtare”, “ Apa”, “ și multe altele vor încărca întreaga sală cu energie pozitivă și voie bună. Iar ca distracția să fie desăvârșită, artista va fi însoțită și susținută pe tot parcursul show-ului de Banda Agurida.

Despre Loredana:

Și-a început cariera la Onești, odată cu lansarea albumului de debut “Bună seara, iubito” - anul 1988. Piesa care dă numele acestui album s-a bucurat de un succes enorm și este până și astăzi una dintre cele mai îndrăgite melodii ale artistei. De-a lungul timpului însă, Loredana a cucerit milioane de români prin discografia bogată și prin aparițiile LIVE spectaculoase, devenind una dintre figurile emblematice ale muzicii românești.

Loredana este fix așa cum o cunoaștem cu toții: etern tânără, plină de #ChefDeViață și cuceritoare prin absolut toate aparițiile sale. Iar pe 5 februarie, la Berăria H, ai ocazia să te bucuri de toată magia artistei într-un show extraordinar, alături de Banda Agurida.

Biletele în PRESALE au preț redus până pe data de 16 ianuarie:
95 LEI - Cat. A presale (in limita a 150 de bilete) - parter, în faţa scenei cu loc la masă
60 LEI - Cat. B presale (in limita a 250 de bilete) - acces general cu loc la masă
40 LEI - Cat. C presale (in limita a 150 de bilete) - părţile laterale cu loc la masă

Din 17 ianuarie, biletele vor avea prețurile:
130 LEI - Cat. A - parter, în faţa scenei cu loc la masă
80 LEI - Cat. B - acces general cu loc la masă
50 LEI - Cat. C - părţile laterale cu loc la masă

Distribuie aceasta pagina

)