Lord of the Dance - Dangerous Games

Data si locatia

ultimul eveniment a fost pe 15 apr 2018
momentan nu sunt programate alte evenimente

Lord of the Dance – Dangerous Games, show-ul produs de celebrul Michael Flatley, revine in primavara anului viitor la Cluj Napoca. Show-ul va avea loc pe 15 aprilie, la Sala Polivalenta. Echipa celor mai indragiti dansatori din lume isi propune sa ofere publicului clujean o experienta unica, printr-o coregrafie inovatoare si o productie elaborata, extrem de bine adaptata noilor tehnologii.

“Dangerous Games” este o spectaculoasa punere in scena a unei bine-cunoscute si iubite capodopere, Michael Flatley fiind coregraful si regizorul proiectului, in timp ce Gerard Fahy s-a ocupat de productia muzicala. Show-ul a avut premiera in 2014 la London Palladium, culminand si cu aniversarea celor 20 de ani de cand Flatley a devenit o senzatie internationala. Dupa acest moment a urmat un turneu mondial, cu reprezentatii ce au avut loc cu sala inchisa in tari precum Canada, Irlanda, Germania, Germania, Australia si, bineinteles, Romania. Odata cu acest spectacol, Flatley si-a mai implinit un vis: a debutat pe Broadway, unde timp de 8 saptamani a impresionat si emotionat mii de oameni, atat prin intermediul dansului, cat si prin intermediul unor productii mult mai grandioase.

Lord of the Dance: Dangerous Games continua sa fie un mare success in intreaga lume, avand un mix surprinzator de dans si muzica, de contemporan si traditional, toate construite sub umbrela talentului si a pasiunii pentru arta. Pentru acest show au fost pastrate cateva numele celebre din “Lord of the Dance”, dar productia este reimprospatata de proiectii holografice 3D, efecte speciale, roboti dansatori, acrobati de talie mondiala si, bineinteles, cea mai mare si talentata echipa de dansatori irlandezi.

Biletele pot fi achizitionate incepand cu 2 decembrie, la urmatoarele categorii de pret: 150 lei – categoria IV, 175 lei – categoria III, 200 lei – categoria II, 250 lei – categoria I, 300 lei – VIP.

Distribuie aceasta pagina