Lita Ford

Data si locatia

ultimul eveniment a fost pe 14 mar 2017
momentan nu sunt programate alte evenimente

Stimati Clienti,

Spectacolul "LITA FORD - Living like a runaway ” din data de 14 Martie 2017, si-a modificat locatia, in sensul ca nu va mai avea loc la Sala Palatului, ci la Club Hard Rock Cafe, Șoseaua Pavel Dimitrievici Kiseleff 32.

Biletele achizitionate sunt valabile si valide. Persoanele care au achizitionat bilete prin intermediul www.bilete.ro si doresc sa renunte la acestea si sa recupereze contravaloarea biletelor achizitionate (fara taxele de curierat sau de transfer bancar - conform conditiilor de vanzare de bilete ale www.bilete.ro ) o vor putea face la casieria sau sediul www.bilete.ro prezentand biletele achizitionate si codul comenzii de bilete in perioada 08 martie- 30 martie 2017!!

Persoanele care sunt in imposibilitatea de a ajunge la casieria sau sediul bilete.ro pot trimite biletele prin curier la sediul Bilete.ro (pana in maximum data de 30 martie 2017 - data la care biletele trebuie sa ajunga in sediul bilete.ro) contravaloarea biletelor returnandu-se in contul indicat de persoana care a achizitionat biletele.

Ne cerem scuze pentru inconveniente si va multumim pentru intelegere.

O zi frumoasa!

Distribuie aceasta pagina