Bilete la Legume

Data si locatia

26 mar

ora 11:00

Legume

Piatra Neamt, Teatrul Tineretului, Sala Studio

Sold Out   

bilete epuizate

Adauga En Garde la bilet
Si banii se intorc la tine daca nu ajungi la eveniment. Afla mai multe aici.

Teatrul Tineretului Piatra Neamț

de George Cocoș
regie : Irina Slate
scenografie : Andreea-Diana Nistor
coregrafie : Teodora Budescu
sound design: Ștefan Ruxandra

cu Rareș Pîrlog, Florin Mircea jr, Cătălina Ieșanu, Ecaterina Hâțu, Dan Grigoraș, Daniel Beșleagă

Spectacolul este parte a proiectului #SAFESPOTT, care promovează un spațiu sigur de dezbatere educativă, pe tema diversității și a toleranței. Cele trei spectacole, pe texte alese în urma unui concurs de dramaturgie, sunt realizate de echipe compuse din profesioniști sub 35 de ani (regizor, scenograf, sound/video designer), secondate de asistenți voluntari – elevi de liceu, care pot urmări astfel producerea unui spectacol de la lectura textului la premieră. Proiectul #SAFESPOTT este co-finanțat de Administrația Fondului Cultural Național.
Spectacolele vor fi prezentate sub forma unei stagiuni mobile în trei orașe din județul Neamț (Piatra Neamț, Roman, Târgu Neamț), în ideea dezvoltării unui public participativ, discuțiile cu publicul la finalul fiecărei reprezentații fiind o componentă esențială a proiectului.


Prin cumpararea unui bilet de pe site-ul Bilete.ro, participantul se obliga sa respecte Regulile de participare si acces la spectacol, precum si Temenii si Conditiile site-ului Bilete.ro
Un bilet este valabil pentru o singura persoana. Toti participantii la spectacol, adulti si copii, trebuie sa cumpere bilet, indiferent de varsta. (Mai putin cazurile unde este specificata gratuitate in limita de varsta)
Va rugam sa respectati orele de acces in sala de spectacol inscriptionate pe bilet, pentru a evita aglomerarea pe caile de acces sau deranjarea celorlalti spectatori dupa inceprea spectacolului.
Alege eBilet si ajuta mediul inconjurator. Printeaza eBiletul acasa si vino cu el la eveniment. Odata ce ai plasat si ai achitat comanda cu livrare prin eBilet, vei primi eBiletul in format electronic pe e-mail.
Biletele s-au pus in vanzare pe www.bilete.ro, în oficiile Postei Romane, in Magazinele Inmedio&Relay semnalizate Bilete.ro si în magazinele Germanos-Telekom.
Lista casieriilor Bilete.ro de la care se pot achizitiona biletele se poate verifica aici: Lista casieriilor Bilete.ro
Lista magazinelor Inmedio semnalizate Aici Bilete.ro de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Inmedio&Relay
Lista magazinelor Germanos de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Germanos-Telekom
Lista Oficiilor Postale semnalizate Aici Bilete.ro de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista Oficiilor Postale

Lista magazinelor Vodafone de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Vodafone
INFORMATII BILETE - call center 021.311.93.23 ( numar cu tarif normal) sau e-mail office@bilete.ro.

Distribuie aceasta pagina

Newsletter @ Bilete.ro

Oferte exclusive si o editie saptamanala cu cele mai noi evenimente.