Bilete la Legume

Data si locatia

ultimul eveniment a fost pe 05 iun 2021
momentan nu sunt programate alte evenimente

de George Cocoș

regie: Irina Slate
scenografie: Andreea-Diana Nistor
coregrafie: Teodora Budescu
sound design: Stefan Ruxandra

cu: Rareş Pîrlog, Florin Mircea Jr, Cătălina Eșanu, Ecaterina Hâțu, Dan Grigoraș, Daniel Beșleagă

Elevi asistenți: Olivia Călin, asistent regie // Ștefana Tărniceru, asistent dramaturgie // Ioana-Alexandra Corduneanu, asistent scenografie // Letiția Asavei, asistent regie tehnică // Melisa Micu, asistent producție // Maria Buhușanu, asistent lumini // Andrei Andronache, asistent sunet // Serena Humă, asistent promovare // Flavia Apetrei, asistent coregrafie

O roșie galbenă, un cartof mov, o ridiche albă, o ciupercă prea maronie, un ardei prea gras, o țelină bizară sunt niște legume pe care nimeni nu le vrea și de care lumea râde pentru că sunt ciudate. Ca să nu fie închise în cuști, trebuie mereu să se ascundă.
Un spectacol despre nevoia fiecăruia de a fi respectat și iubit, despre eliberarea celor pe care îi ținem închiși în cuștile prejudecăților.

Spectacolul va fi difuzat online între orele 10.00 și 23.00.
Recomandare vârstă: +5 ani

Spectacol produs în cadrul #SafeSpoTT, proiect cultural co-finanţat de Administraţia Fondului Cultural Naţional.

Va aducem la cunostinta ca pe langa preturile biletelor sau abonamentelor afisate, pot exista si costuri aditionale ce trebuie suportate de dvs., respectiv: cost de livrare (in cazul in care veti solicita livrarea prin curier a biletului/abonamentului); cost Asigurare En Garde (in cazul in care veti opta pentru incheierea unei asigurari de bilete) si cost procesare Bilete.ro.
Prin cumpararea unui bilet sau abonament de pe site-ul nostru Bilete.ro, cumparatorul se obliga sa respecte Regulile de participare si acces la eveniment, precum si Temenii si Conditiile site-ului Bilete.ro

Un bilet este valabil pentru o singura persoana. Toti participantii la eveniment, adulti si copii, trebuie sa cumpere bilet sau abonament, indiferent de varsta. (Mai putin cazurile unde este specificata gratuitate in limita de varsta).
Va rugam sa respectati orele de acces in sala de spectacol sau in locul de desfasurare a evenimentului inscriptionate pe bilet, pentru a evita aglomerarea pe caile de acces sau deranjarea celorlalti spectatori dupa inceperea spectacolului/evenimentului

Alege eBilet si ajuta mediul inconjurator. Printeaza eBiletul acasa si vino cu el la eveniment. Odata ce ai plasat si ai achitat comanda cu livrare prin eBilet, vei primi eBiletul in format electronic pe e-mail.

Distribuie aceasta pagina

Newsletter @ Bilete.ro

Oferte exclusive si o editie saptamanala cu cele mai noi evenimente.