Bilete la Legjobb tudásom szerint

Data si locatia

ultimul eveniment a fost pe 10 oct 2021
momentan nu sunt programate alte evenimente

Din câte știu
Dramă, Ungaria, 117 minute, 2020, Subtitrat: RO
Regie: Lőrincz Nándor, Nagy Bálint

10 octombrie 2021, duminică, 17:30, Cinema Csíki mozi, Miercurea Ciuc
Bilete: 10 lei

Protagoniștii filmului sunt doi soți tineri, Nóra și Dénes. Din câte știu spune, din perspectiva soțului, povestea clarificării circumstanțelor unui viol. Soția lui Dénes este atacată într-o noapte. Din cauza mărturiilor contradictorii și a lipsei de probe, poliția nu este în măsură să facă dreptate. Cazul le întoarce viața pe dos și, din moment ce Nóra este singurul martor al abuzului, soțul confuz încearcă personal să afle ce s-a întâmplat exact în acea noapte.

Va aducem la cunostinta ca pe langa preturile biletelor sau abonamentelor afisate, pot exista si costuri aditionale ce trebuie suportate de dvs., respectiv: cost de livrare (in cazul in care veti solicita livrarea prin curier a biletului/abonamentului); cost Asigurare En Garde (in cazul in care veti opta pentru incheierea unei asigurari de bilete) si cost procesare Bilete.ro.

Prin cumpararea unui bilet sau abonament de pe site-ul nostru Bilete.ro, cumparatorul se obliga sa respecte Regulile de participare si acces la eveniment, precum si Temenii si Conditiile site-ului Bilete.ro

Un bilet este valabil pentru o singura persoana. Toti participantii la eveniment, adulti si copii, trebuie sa cumpere bilet sau abonament, indiferent de varsta. (Mai putin cazurile unde este specificata gratuitate in limita de varsta).

Va rugam sa respectati orele de acces in sala de spectacol sau in locul de desfasurare a evenimentului inscriptionate pe bilet, pentru a evita aglomerarea pe caile de acces sau deranjarea celorlalti spectatori dupa inceperea spectacolului/evenimentului.

Alege eBilet si ajuta mediul inconjurator. Printeaza eBiletul acasa si vino cu el la eveniment. Odata ce ai plasat si ai achitat comanda cu livrare prin eBilet, vei primi eBiletul in format electronic pe e-mail.

INFORMATII BILETE - call center 021.311.93.23 ( numar cu tarif normal) sau e-mail office@bilete.ro.

Distribuie aceasta pagina

Newsletter @ Bilete.ro

Oferte exclusive si o editie saptamanala cu cele mai noi evenimente.