Bilete la Land(e)scape of Dreams

Data si locatia

03 mai

ora 16:00

Land(e)scape of Dreams

Bucuresti, Palatul National al Copiilor

Bilete   

de la 50,00 RON

Adauga En Garde la bilet
Si banii se intorc la tine daca nu ajungi la eveniment. Afla mai multe aici.

Viitorul dansului din România se prezintă în fața dumneavoastră într-un spectacol special - Land(e)scape of Dreams!

Vino să vezi spectacolul creat de participanții la Dance Motion, unul dintre cele mai mari workshopuri pentru tineri dansatori din România.

Spectacolul Land(e)scape of Dreams este creat de participanții la ediția a 10a a Dance Motion.

La această ediție, dezbatem modul de manifestare a viselor și transpunem poveștile nocturne si diurne în pași de dans. Visul este o forma de imaginatie involuntara creat dintr-o experienta subconstienta, exprimat în succesiuni de imagini, sunete, emotii, idei.

Ne analizăm visele din trei perspective diferite:
- Vise ne sunt dorințele lăuntrice de schimbare în bine, ca perspectivă spre viitor.
- ⁠ Visele cu ochii deschiși ne sunt poarta către o lume a irealului, când imaginația creează perspective noi ale existenței.
- ⁠ Tot prin vis, trecem în alte dimensiuni, în timpul somnului.

Perspectivele individuale ale coregrafiilor oferă o viziune nouă de abordare a trecerii în lumea viselor, o lume necunoscută și ireală.

Programul Dance Motion a luat ființă în 2019 ca o completare în educația coregrafică a celor care vor să se dezvolte în arta dansului. Pentru a suplimenta activitatea artistică a tinerilor dansatori printr-un program intensiv de 6-8 ore/zi, proiectul își dorește să cumuleze informații esentiale pentru dezvoltarea profesională a tinerilor dansatori, într-un timp foarte scurt pentru o evoluție corectă și rapidă.

Dance Motion a crescut de la o ediție la alta, devenind cel mai mare proiect de dans din România ca numar de participanți, complexitate și intensitate. Misiunea proiectului este să identifice, să susțină și să promoveze valorile autentice și talentul in dans.

La ediția a 10a, tinerii dansatori vor lucra cu personalități marcante din lumea dansului național si internațional: Jan Broeckx (Germania), Damiano Bisozzi (Italia), Ghennadi Badica (Ucraina), Ecaterina Cupcinova (Ucraina), OvidIu Matei Iancu (România), Mariana Mezei (România), Raluca Nicolae (România), Alina Radu (România), Oana Ioniță (România).

Spectacolul are loc Vineri, 3 Mai 2024, la Palatul National al Copiiilor la ora 16:00.

Va aducem la cunostinta ca pe langa preturile biletelor sau abonamentelor afisate, pot exista si costuri aditionale ce trebuie suportate de dvs., respectiv: cost de livrare (in cazul in care veti solicita livrarea prin curier a biletului/abonamentului); cost Asigurare En Garde (in cazul in care veti opta pentru incheierea unei asigurari de bilete) si cost procesare Bilete.ro, costuri identificate separat in pasii comenzii.
Prin cumpararea unui bilet sau abonament de pe site-ul nostru Bilete.ro, cumparatorul se obliga sa respecte Regulile de participare si acces la eveniment, precum si Temenii si Conditiile site-ului Bilete.ro

Un bilet este valabil pentru o singura persoana. Toti participantii la eveniment, adulti si copii, trebuie sa cumpere bilet sau abonament, indiferent de varsta. (Mai putin cazurile unde este specificata gratuitate in limita de varsta).
Va rugam sa respectati orele de acces in sala de spectacol sau in locul de desfasurare a evenimentului inscriptionate pe bilet, pentru a evita aglomerarea pe caile de acces sau deranjarea celorlalti spectatori dupa inceperea spectacolului/evenimentului

Alege eBilet si ajuta mediul inconjurator. Printeaza eBiletul acasa si vino cu el la eveniment. Odata ce ai plasat si ai achitat comanda cu livrare prin eBilet, vei primi eBiletul in format electronic pe e-mail.

Biletele s-au pus in vanzare pe www.bilete.ro, în oficiile Postei Romane, in Magazinele Inmedio&Relay semnalizate Bilete.ro si în magazinele Germanos-Telekom.

Lista magazinelor Inmedio semnalizate Aici Bilete.ro de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Inmedio&Relay

Lista magazinelor Germanos de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Germanos-Telekom

Lista Oficiilor Postale semnalizate Aici Bilete.ro de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista Oficiilor Postale

Lista magazinelor Vodafone de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Vodafone

INFORMATII BILETE - call center 0727.76.66.31 ( numar cu tarif normal) sau e-mail office@bilete.ro.

Distribuie aceasta pagina

Newsletter @ Bilete.ro

Oferte exclusive si o editie saptamanala cu cele mai noi evenimente.