Bilete la Kóbor kutyák

Data si locatia

ultimul eveniment a fost pe 08 nov 2019
momentan nu sunt programate alte evenimente

MAIDANEZII

Textul spectacolului a fost realizat de Zsolt Csiki, Csilla Dálnoky, László Puskás, Anna Sándor, Csaba Vass pe baza filmelor și articolelor publicate.

După moartea lui Ceaușescu au fost închise casele de copii care asigurau condiții inumane celor din amplasamente, drept urmare mii de copii distruși emoțional și abuzați fizic au ajuns pe străzi.
Mulți dintre aceștia și-au găsit adăpost în canalele bucureștene.
Perioada de la căderea comunismului și până azi a fost suficientă ca, din această generație să se dezvolte o societate proscrisă care își atinge apogeul în droguri și boli ca SIDA și TBC. Procesul pare unul infinit deoarece există deja indivizi care s-au născut în sânul acestei societăți.
Fenomenul șocant a atras atât atenția presei naționale, cât și a celei internaționale. Au fost realizate multe articole și documentare care prezintă, fără cenzură, structura și modul de funcționare a acestei rețele subterane.
Utilizând aceste surse, spectacolul prezintă povești de viață și caracterele unor persoane reale și iconice ca Bruce Lee, regele canalurilor. Scopul nu este moralizarea, ci mai degrabă formularea acelor întrebări relevante care ne determină să ne gândim în ce măsură suntem adaptabili sau care este punctual până la care lăsăm să se degradeze condiția noastră umană și ce suntem capabili să facem și să suportăm pentru supraviețuire.
Cu:
Anna Sándor
Csilla Dálnoky
Csaba Vass
László Puskás

Scenograf: Erika Márton
Dramaturgie: Györgyi Fodor
Regia artistică: Zsolt Csiki

Premieră planificată: 7 noiembrie 2019

Distribuie aceasta pagina

Newsletter @ Bilete.ro

Oferte exclusive si o editie saptamanala cu cele mai noi evenimente.