Kings of Leon - WALLS TOUR

Data si locatia

17 iun
Kings of Leon - WALLS TOUR

Bucuresti, Arena Nationala

Bilete   

de la 95,00 RON

Finally here!

Adorați de întreg mapamondul, idolii rock din Nashville, cei patru membrii ai familiei Followill și ai trupei Kings Of Leon, vor susține un magnific show muzical în România sâmbătă, 17 iunie, pe Arena Națională. Concertul face parte din turneul de promovare al celui mai recent album intitulat “WALLS” și este organizat în parteneriat cu Primăria Municipiului București.

Headlineri ai celor mai mari festivaluri din lume: Glastonbury, Coachella, Roskilde și Lollapalooza (Berlin, Chicago, Santiago Chile), în 14 ani de carieră, cei patru Kings Of Leon, au produs 7 albume, au vândut peste 18 milioane de albume și peste 24 de milioane de singleuri în întreaga lume și au câștigat 2 premii Grammy: unul pentru “Sex on Fire” în 2009 și unul pentru “Use Somebody” în 2010.

Îmbinând mai multe stiluri ca hard rock, alternative rock și garage rock, Kings of Leon, s-a bucurat de succesul inițial, în Marea Britanie, obținând primele poziții în “Top 40 Single”, două premii BRIT în 2008 și un premiu Juno. Mai mult, primele trei albume ale trupei au cucerit rând pe rând poziții fruntașe în top “5 UK Albums”. Cel de-al treilea album al lor, “Because of the Times”, de asemenea, a atins poziția #1. După lansarea “Only by the night” în septembrie 2008, formația a obținut succes și în Statele Unite. Single-urile "Sex on Fire", "Use Somebody" și "Notion" s-au clasat toate pe poziția #1 în topul ”Hot Modern Rock Tracks”. Albumul a fost certificat cu platină în Statele Unite, și a fost cel mai bine vândut album din 2008 în Australia, fiind certificat cu platină de nouă ori. Cel de-al 5-lea album al formației, “Come Around Sundown”, a fost lansat pe 18 octombrie 2010, iar cel de-al 6-lea album, “Mechanical Bull”, a fost lansat pe 24 septembrie 2013. “WALLS”, cel mai recent album și cel care marchează numărul șapte, a fost lansat pe 14 octombrie 2016.

Trupa americană formată în Nashville,Tennessee este compusă din frații Anthony Caleb Followill (vocal, chitară ritmică), Ivan Nathan Followill (tobe, percuție, back vocal) and Michael Jared Followill (chitară bass, back vocal), și vărul lor Cameron Matthew Followill (chitară, back vocal).

Noul album WALLS

iTunes - http://smarturl.it/WALLSi
Google - http://smarturl.it/WALLSg

BILETE ONLINE - www.bilete.ro și BILETE ÎN REȚEAUA Bilete.ro - Prin comandă la www.bilete.ro ( livrare la domiciliu prin curierat ). - Direct – Biletele sunt disponibile pe www.bilete.ro, în magazinele Inmedio semnalizate “Bilete.ro”, în magazinele Germanos, în oficiile Poștei Române și în casieria din incinta Hotel Ibis, Calea Griviței, nr. 143, parter.

Lista completă a celor peste 1000 de puncte de vânzare din rețeaua Bilete.ro de pe întreg cuprinsul țării poate fi accesată aici: Lista Magazine partnere

INFO BILETE: +40. 21.311.93.23

Pret / bilete:

• Categoria 1: 230 RON
• Categoria 2: 180 RON
• Categoria 3: 160 RON
• Categoria 4: 110 RON - SOLD OUT
• Categoria 5: 95 RON
• Golden: 285 RON
• Gazon: 190 RON
• VIP: 500 RON

Pentru acest eveniment, la pretul afisat al biletelor, se percepe taxa de procesare Bilete.ro de 7% adaugat la prețul de vânzare al biletului.

Bilete la Kings of Leon - WALLS TOUR - 17 Iun 2017

Informatii UTILE:

Accesul copiilor sub 7 ani este strict interzis din cauza zgomotului si efectelor speciale foarte puternice produse în cadrul evenimentelor de acest tip.

Accesul persoanele cu vârsta cuprinsă între 7-14 ani se va face numai pe baza unui bilet valid și numai în compania unui adult. Un adult poate însoți un singur minor cu vârsta de până la 14 ani. La cererea persoanelor responsabile cu securitatea și monitorizarea, precum și a reprezentanților Organizatorului, însoțitorul are obligația să prezinte documente (carnet de elev, pașaport sau orice alt document care conține poza minorului) care atestă vârsta minorului.

Din cauza zgomotului foarte puternic produs și a efectelor speciale din cadrul spectacolului, Organizatorul nu recomandă prezența în cadrul Evenimentului a copiilor sub 14 ani.

Accesul persoanelor cu vârsta cuprinsă intre 14-18 ani se va face numai pe baza unui bilet valid și a unui act de identitate.

INFORMAȚII PENTRU PERSOANELE CU HANDICAP:

- Persoanele cu dizabilități beneficiază de gratuitate in limita locurilor disponibile din aceasta categorie de bilete.
- Accesul persoanelor cu dizabilități și a însoțitorilor se va face în baza actului de identitate printr-o zonă special amenajată de Organizator cu o capacitate de 52 de locuri pentru dizabilitati + insotitori.

!!! Pentru a putea beneficia de gratuitate persoanele cu dizabilități trebuie să trimită o solicitare scrisa (insotita de toate documetele doveditoare) la adresa: info@concertnationalarena.ro până în data de 01.06.2017

Regulamentul de acces si conduita la eveniment: bilete.ro/kolrules

Video

Distribuie aceasta pagina

Spune-ti parerea