Bilete la Kids Fest

Data si locatia

ultimul eveniment a fost pe 24 iun 2023
momentan nu sunt programate alte evenimente

Cel mai așteptat festival pentru copii se întoarce! Pe 24 și 25 Iunie Dorian Popa, Cheluțu și Andra Gogan dau startul vacanței la Kids Fest Summer Edition 2023, în inima Bucureștiului, în Campusul Universității Politehnica.
Aflat la cea de-a doua ediție, Kids Fest este festivalul în care distracția, aventura și surprizele se țin lanț atât pentru cei mici, cât și pentru cei mari. Copiii se pot bucura de o experiența FUNtastică, descoperind peste 30 de activități, în timp ce părinții au propriile opțiuni pentru a se destinde și, de ce nu, pentru a-și reaminti de copilărie.

Te așteptăm cu:

- Concerte live și alte surprize cu Dorian Popa, Cheluțu și Andra Gogan
- O zonă dedicată sporturilor unde ai ocazia să îți depășești limitele și să simți gustul adrenalinei cu skate park, pump track și un perete de cățărări, fotbal, baschet, ping pong sau badminton.
- Jocuri interactive, jocurile copilăriei, activități de grup și ateliere potrivite pentru a îți stimula imaginația, a îți dezvolta creativitatea și – de ce nu? – curiozitatea! Printre surprizele din această zonă vei descoperi live cooking, ateliere de pictură, modelaj sau figurine.
- Un carusel de poveste, un labirint cât se poate de real și playground gonflabil și fel de fel de jocuri care să capteze atenția celor mai mici dintre vizitatori.
- Zona Experience Tech pentru viitorii IT gurus.
- Concerte LIVE ale artistilor preferați, spectacolele de teatru, circ, dans și balet care vor smulge ropote de aplauze!
- …și multe alte surprize pe care le vom anunța în curând!

În plus, peste 20 de activități sunt incluse în prețul biletului!

Va aducem la cunostinta ca pe langa preturile biletelor sau abonamentelor afisate, pot exista si costuri aditionale ce trebuie suportate de dvs., respectiv: cost de livrare (in cazul in care veti solicita livrarea prin curier a biletului/abonamentului); cost Asigurare En Garde (in cazul in care veti opta pentru incheierea unei asigurari de bilete) si cost procesare Bilete.ro, costuri indentificate separat in pasii comenzii.
Prin cumpararea unui bilet sau abonament de pe site-ul nostru Bilete.ro, cumparatorul se obliga sa respecte Regulile de participare si acces la eveniment, precum si Temenii si Conditiile site-ului Bilete.ro

Un bilet este valabil pentru o singura persoana. Toti participantii la eveniment, adulti si copii, trebuie sa cumpere bilet sau abonament, indiferent de varsta. (Mai putin cazurile unde este specificata gratuitate in limita de varsta).
Va rugam sa respectati orele de acces in sala de spectacol sau in locul de desfasurare a evenimentului inscriptionate pe bilet, pentru a evita aglomerarea pe caile de acces sau deranjarea celorlalti spectatori dupa inceperea spectacolului/evenimentului

Alege eBilet si ajuta mediul inconjurator. Printeaza eBiletul acasa si vino cu el la eveniment. Odata ce ai plasat si ai achitat comanda cu livrare prin eBilet, vei primi eBiletul in format electronic pe e-mail.

Biletele s-au pus in vanzare pe www.bilete.ro, în oficiile Postei Romane, in Magazinele Inmedio&Relay semnalizate Bilete.ro si în magazinele Germanos-Telekom.

Lista magazinelor Inmedio semnalizate Aici Bilete.ro de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Inmedio&Relay

Lista magazinelor Germanos de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Germanos-Telekom

Lista Oficiilor Postale semnalizate Aici Bilete.ro de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista Oficiilor Postale

Lista magazinelor Vodafone de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Vodafone

INFORMATII BILETE - call center 021.311.93.23 ( numar cu tarif normal) sau e-mail office@bilete.ro.

Distribuie aceasta pagina

Newsletter @ Bilete.ro

Oferte exclusive si o editie saptamanala cu cele mai noi evenimente.