Bilete la Katalin-bál határok nélkül - ONLINE

Data si locatia

ultimul eveniment a fost pe 28 nov 2020
momentan nu sunt programate alte evenimente

Rendhagyó, ONLINE Katalin-bál! Bulizzatok velünk az otthon melegéből, november 28-án este! A jó hangulatról Czala Gyuszi (ének, billentyűs), Deák Albi (hegedű), Máthé Isti (ének, billentyű) és Maneszes Márton (Kolozsvári Magyar Opera énekese) gondoskodnak.

“A jelenlegi áldatlan állapot lehetetlenné tette, hogy személyesen találkozzunk és együtt mulassunk, ezért elvisszük mindenki otthonába a magyar zenét! Eddig Ti hívtatok bennünket, most mi visszük el az ITTHONI zenét a ti OTTHONOTOKBA! Életet hozunk a nappaliba! Az egész estés bált online közvetítjük, minőségi, három kamerás felvétellel, hang- és fénytechnikával növelve a hangulatot.” - üzenik a zenészek.

A jól megszokott hangulat garantált! Lehetőség lesz üzenetküldésre, élő bekapcsolódásra, sőt KÍVÁNSÁGMŰSOR keretében zenét is lehet kérni! Az élő műsort a kolozsvári Kerékcsárdából közvetítjük!

Időpont: 2020.november 28. Szombat
19:00 (Közép- és Nyugat-Európa), 20:00 (Erdély)
Partnerek: Nürnbergi Magyar Kultúregyesület és Kerékcsárda

Jegyárak:

Katalin-bál jegy - 6 EUR - 29 RON*
Katalin-bál támogatói jegy - 10 EUR- 48 RON **

*A jegy készülékenként értendő, tehát egy háztartásban élőknek elég egy jegyet vásárolniuk.
** A támogatói jegy készülékenként értendő, tehát egy háztartásban élőknek elég egy jegyet vásárolniuk. A támogatás összegét növelni lehet, ha több jegyet vásárolnak egyszerre, több jegyet tesznek a kosárba.

A bál élő közvetítésének hivatkozását egy órával a kezdés előtt küldjük a megadott e-mail címre. A bevétel 100%-át az erdélyi zenészek támogatására fordítjuk.

Distribuie aceasta pagina

Newsletter @ Bilete.ro

Oferte exclusive si o editie saptamanala cu cele mai noi evenimente.