Karpatia Pony Show

Data si locatia

ultimul eveniment a fost pe 27 mai 2017
momentan nu sunt programate alte evenimente

Poneii vor face spectacol, la Karpatia Pony Show 2017

Karpatia Pony Show 2017 este un eveniment ce va avea loc intre 27 si 28 Mai pe Domeniul Cantacuzino din Florești, Prahova si care se adreseaza familiilor cu copii cat si iubitorilor de cai de orice varsta.
La prima editie, publicul va putea asista la competiții inedite, jocuri, prezentări de ponei și va putea lua parte la diferite activități recreative, in spatiul generos al domeniului pus la dispozitie de Fundatia Cantacuzino Floresti.

În cadrul Karpatia Pony Show vor avea loc două competiții ecvestre cu ponei, respectiv cai: Concursul pentru Ponei unde călăreții vor participa cu ponei de diferite dimensiuni, rase și vârste și vor parcurge probe de dresaj, obstacole, atelaje și Concursul Național de Probă Completă (CCN) pentru călăreți o stea, novici și prenovici, ce va funcționa ca stagiu de pregătire pentru evenimentul internațional Karpatia Horse Show.

În cadrul primei ediții a Karpatia Pony Show vor mai avea loc probe de Working Equitation, o disciplină mai puțin cunoscută publicului din România, ce cuprinde demonstrații de îndemânare si jocuri, atelaje cu ponei și un spectaculos show de acrobații călare, susținut de sportivii Cross-Country Farm.

Pentru derularea activităților în natură, publicul va avea la dispozitie o amplă zonă de recreere în aer liber, destinata familiilor cu copii. Intitulată Cireșarii 2.0 în natură, aceasta va conține agrement cu ponei și cai, trasuri, ateliere creativ-educative pentru copii și tineri, aventura parc inedit cu plimbări pe biciclete mountain-bike, tiroliană, tras cu arcul, tir cu pușca airsoft, bungee, teren de volei si multe altele.

Mai mult, iubitorii de natură vor beneficia de șapte modalitati diferite de a descoperi Domeniul Cantacuzino, un ansamblu arhitectural și peisagistic ce face parte din patrimoniul cultural românesc, administrat de Fundația Cantacuzino Florești.

Biletele pentru prima ediție a Karpatia Pony Show se pot achiziționa cu discounturi de până la 60% în avans de pe site-ul bilete.ro sau direct la eveniment, conform politicii de bilete a evenimentului.

Mai multe detalii Karpatia Pony Show vor fi puse la dispoziția publicului pe pagina de Facebook a evenimentului: https://www.facebook.com/karpatiapony/

27 - 28 Mai 2017 – accesul se face pe baza de bilet sau abonament

Abonamente si bilete achzitionate in avans, pana pe data de 19 Mai 2017
Abonamente 27- 28 Mai – adult – 20 lei, 1 adult + 1 copil - 30 lei, 1 adult + 2 copii – 30 lei, 1 adult + 3 copii - 45 lei
Bilet pentru o zi (27 sau 28 Mai) – adult 15 lei, 1 adult + 1 copil – 25 lei, 1 adult + 2 copii – 25 lei, 1 adult + 3 copii – 40 lei.

Abonamente si bilete achzitionate in avans, intre 20 Mai – 26 Mai 2017
Abonamente 27 - 28 Mai – adult – 30 lei, 1 adult + 1 copil - 40 lei, 1 adult + 2 copii – 50 lei, 1 adult + 3 copii - 70 lei
Bilet pentru o zi (27 Mai sau 28 Mai) – adult 20 lei, 1 adult + 1 copil – 30 lei, 1 adult + 2 copii – 40 lei, 1 adult + 3 copii – 50 lei.

Beneficii suplimentare pentru biletele si abonamentele achizitionate in avans
Abonamente si/sau bilete zilnice achizitionate in avans vor beneficia de acces prioritar in tribunele acoperite, in limita celor 500 locuri disponibile, fara a se putea rezerva locuri. Nu se vand bilete cu loc, se vor aloca bratari pentru acces preferential.

Biletele si abonamentele se pot achizitiona on-line de pe site-ul bilete.ro si de la punctele de vanzare bilete.ro.

Bilete achizitionate dupa data de 27 Mai 2017
Abonamente 27 – 28 Mai: adult – 35 lei, 1 adult + 1 copil – 50 lei, 1 adult + 2 copii – 70 lei, 1 adult + 3 copii – 90 lei
Bilet pentru o zi (27 sau 28 Mai) – adult - 25 lei, copil – 15 lei. Nu se vand bilete copiilor ( sub 14 ani) neinsotiti de un adult.
Copii sunt considerate toate persoanele cu varsta sub 14 ani.

Nota generala: In contextul actualei politici, un adult va putea sa insoteasca un numar de maxim 3 copii, pentru buna desfasurare a activitatilor in cadrul evenimentului. Pentru cazurile in care un adult doreste sa insoteasca mai mult de 3 copii, vom considera contextul ca fiind un grup organizat si permitem accesul tuturor copiilor doar daca suntem anuntati in avans la adresa carmen.croitoru@rumor.ro . Grupurile organizate vor fi gestionate individual si personalizat si beneficiaza de o politica de acces separata.

Distribuie aceasta pagina