Karpatia Pony Show

Data si locatia

ultimul eveniment a fost pe 01 iun 2018
momentan nu sunt programate alte evenimente

Poneii reiau spectacolul ecvestru la Karpatia Pony Show 2018, ediția a II-a

Cea de-a două ediție a Karpatia Pony Show revine chiar de Ziua Internațională a Copilului, într-un nou format extins pe o perioadă de trei zile. Desfășurat în perioada 1-3 iunie, pe Domeniul Cantacuzino din Floreşti, Prahova evenimentul se adresează tuturor iubitorilor de natură și frumos, precum și pasionaților de cai și familiilor cu copii, ce vor avea ocazia să asiste la competiţii inedite, jocuri si prezentări cu ponei si cai sau se vor putea bucura de numeroasele activităţi în aer liber.

Ediția 2018 vine cu noutăți incitante: organizatorii extind spațiul de prezentări și concursuri cu o arenă suplimentară, organizează o zonă de expoziție cu vânzare de cai și ponei, iar pentru iubitorii de animale, evenimentul ecvestru va fi întregit și de show-uri cu câini.
 
Programul sportiv al Karpatia Pony Show va cuprinde trei competiții ecvestre cu ponei și cai:
-Noutatea absolută a ediției din acest an este Concursul Hipic Internațional "Cupa Națiunilor". Organizat în mod tradițional la Cross Country Farm, lângă Sighișoara, competiția din România  a primit pentru 5 din ultimele 7 ediții distincția "Concursul Anului'', acordată de către Forumul Internațional Universitar AIEC // (Association des Etudiants Cavaliers). Tineri sportivi de top, reprezentând echipele a 12 țări, se vor întrece pe cai din România și vor avea la dispoziție cinci minute înainte de fiecare proba pentru a se acomoda cu caii trasi la sorti. Concursul face parte dintr-un circuit care începe în Spania și continuă în Suedia, Marea Britanie și Germania;

-Concursul pentru Ponei, unde călăreţii vor participa cu ponei de diferite dimensiuni, rase şi vârste şi vor parcurge probe de dresaj, obstacole, atelaje; 

-Concursul Naţional de Probă Completă (CCN)  pentru călăreţi o stea, novici şi pre-novici, cu spectaculoasă proba de cross-country, ce va funcţiona ca stagiu de pregătire pentru evenimentul internaţional Karpatia Horse Show.

Vor mai avea loc probe de Working Equitation, o disciplină mai puţin cunoscută publicului din România, ce cuprinde demonstraţii de îndemânare și jocuri, atelaje cu ponei şi un spectaculos show de acrobaţii călare, susţinut de sportivii Cross-Country Farm.
Pe Domeniul Cantacuzino va fi amenajată o amplă zonă de activităţi de recreere în aer liber, destinată familiilor cu copii, dar si adultilor. Aici vor fi amenajate spatii de agrement cu ponei şi cai, trăsuri, multiple ateliere creativ-educative pentru copii şi tineri, aventura parc inedit cu plimbări pe biciclete mountain-bike, tiroliană, tras cu arcul, tir cu puşcă airsoft, bungee, teren de volei.

În plus, organizatorii promit cinci modalităţi diferite de a descoperi Domeniul Cantacuzino, un ansamblu arhitectural şi peisagistic ce face parte din patrimoniul cultural românesc, administrat de Fundaţia Cantacuzino Floreşti.

Biletele și abonamentele achiziționate în avans de pe site-ul bilete.ro și de la punctele de vânzare bilete.ro beneficiază de discounturi de până la 75%. Copii sub 14 ani beneficiază de prețuri preferențiale, iar accesul le este permis doar însoțiți de părinți.
Pentru achiziție abonamente sau bilete până în data de 14 Mai:

-Prețul unui abonament pentru cele 3 zile de show, 1 – 3 Iunie, este de 25 de lei pentru un adult, 40 de lei pentru un adult + 1 copil, 50 de lei pentru un adult + 2 copii și 55 lei pentru un adult și 3 copii

-Prețul unui bilet valabil o singură zi, pentru fiecare dintre zilele: vineri - 1 Iunie, sâmbată - 2 Iunie și duminică – 3 Iunie, este de 20 lei pentru un adult, 30 lei pentru un adult + 1 copil, 40 lei un adult + 2 copii.

În zilele de desfășurare ale evenimentului bilete valabile pentru o singură zi se pot achiziționa de la punctele de acces, de pe Domeniul Cantacuzino – Florești, Prahova, iar prețul este de 30 lei pentru un adult și 20 lei pentru un copil.

Detalii şi imagini de la ediţiile anterioare găsiţi pe http://www.karpatiahorse.ro, pe pagina oficială de Facebook, www.facebook.com/karpatiapony sau instagram: www.instagram.com/karpatia.pony.show.
Pentru a intra în atmosfera Karpatia Pony Show, va invităm să urmăriţi filmul de prezentare al evenimentului: https://www.youtube.com/watch?v=fXyUQyiGvyM&t=1s

iletul VIP permite accesul la eveniment cat si in cortul VIP, cu o poziţionare privilegiată către spatiul competiţional. Cortul este amplasat în faţă terenului de concurs şi oferă o privelişte deosebita asupra concursurilor şi show-urilor din cadrul evenimentului.

Spectatorii care vor achiziţiona astfel de bilete vor beneficia gratuit, in interiorul cortului VIP, de propunerile special gandite impreuna cu partenerii Karpatia Pony Show: pranz cu brutariile Paul, bar cu: Château Valvis - cramele Sâmburești, Aqua Carpatica, Zetea, specialitati Contego Cafe

Pentru infomații suplimentare şi rezervări mese grupuri: Corina Basangeac 0744325580/ corina.basangeac@rumor.ro

Sponsorii evenimentului: Aqua Carpatica, Cramele Sâmburești, Paul, Zetea, Michelin, Gonzales Grup, Ipso, John Deere, Pluriva, MSL Logistic, Simar Metrologie, Pentru Cai
Organizatori: Domeniul Cantacuzino, Cross Country Farm si Rumor Production
Cu sprijinul: FER, AIEC, Camera de Comert si Industrie Prahova
Parteneri media: Magic FM, National Geographic, Casa Lux, Times New Roman, IqAds, 24 FUN, Qbebe, Suntparinte.ro, Practic - Draga mea pentru copii

Video

Distribuie aceasta pagina

)