Bilete la Karpatia Pony Show

Data si locatia

ultimul eveniment a fost pe 01 iun 2023
momentan nu sunt programate alte evenimente

Karpatia Pony Show 2023 - Ediția IV

Karpatia Pony Show revine cu cea de-a IV-a ediție in perioada 1-5 Iunie! În adierea vântului, la galop, ducem succesul edițiilor anterioare în varianta extinsa la 4 zile de concursuri si show-uri desfasurate pe 2 Arene iar ziua de 5 iunie dedicata vizitarii domeniului Cantacuzino, Floresti. 

Informatii Acces AICI

De la o ediție la alta creștem numărul de jocuri și concursuri cu ponei și cai. 
Concursul National de Proba completă va fi un exercițiu bun de pregătire pentru ceea ce va urma în toamnă la Karpatia Horse Show unde vom gazdui etapa calificativă pentru Jocurile Olimpice Paris 2024.
Veți putea asista si la un concurs de obstacole, probe precum cele "în oglindă”, provocari de working equitation, iar cele mai solicitante antrenamente ale sportivilor vor deveni parte din show. 
In perioada 1-4 Iunie completam programul zilnic cu reprezentatii pe scena dedicata copiilor amplasata in imediata apropiere a activitatilor de agrement. 

BILETE
Biletele și abonamentele achiziționate în avans de pe site-ul evenimentului - Bilete - Karpatia Pony Show- și de la punctele de vânzare bilete.ro beneficiază pana pe 7 Mai de discounturi de până la 75%. 

CAMPING
Ca noutate pentru Karpatia Pony Show 2023, propunem o zona de camping menita sa gazduiasca cateva zeci de familii dornice sa petreaca toate aceste zile pe domeniu. 
Campingul va fi deschis 5 zile, de joi, 1 Iunie ora 11:00 pana luni, 5 Iulie – ora 18:00. Achizitia locurilor de camping se poate face pana pe 30 Mai in limita locurilor disponibile. Campingul dispune de o capacitate de 200 adulti si 20 pozitii pentru rulote, iar preturile sunt:
100 de lei pentru adult,
50 de lei pentru un copil,
250 de lei pentru family pack ( 2 adulti + 2 copii) si
200 lei pentru o rulota.

Biletul de camping este individual si se poate achizitiona doar impreuna cu un abonament pentru toate zilele de eveniment si faciliteaza accesul pe toata perioada evenimentului. 
Accesul cu rulota necesita si achizitionarea unui bilet pentru rulota.

ZONELE COMERCIALE 
Zonele comerciale si activitatile conexe completeaza imaginea de eveniment unic in aer liber destinat in special familiilor cu copii dar nu numai, pe care il propunem.

Nu ratați această oportunitate de a petrece câteva zile pline de aventură și distracție, alături de cei dragi și de cai minunați care ne însoțesc!

Detalii pe:
site:  karpatiahorse.ro  
fb: https://www.facebook.com/karpatiapony 
instagram: https://www.instagram.com/karpatia.pony.show/
youtube channel:  https://www.youtube.com/@karpatiaponyshow7984
Aici puteti urmări o retrospectivă impresionantă a evenimentului Karpatia Pony Show din editiile pre-pandemie, unde caii și poneii au strălucit în fața a mii de spectatori entuziasmați.

Acum Karpatia Pony Show revine in format extins!
Rămâneți aproape pentru a afla surprizle ediției aIVa.

Video

Distribuie aceasta pagina

Newsletter @ Bilete.ro

Oferte exclusive si o editie saptamanala cu cele mai noi evenimente.