Bilete la Karpatia Pony Show

Data si locatia

ultimul eveniment a fost pe 26 mai 2024
momentan nu sunt programate alte evenimente

Karpatia Pony Show 2024: două zile de acțiune și susținere a tinerelor talente pe Domeniul Cantacuzino, Florești!

25‑26 Mai 2024: Competiții de top, demonstrații inedite și un centru de activități dedicat familiilor

Cea de-a cincea ediție a Karpatia Pony Show pregătește evoluția evenimentului către un format cu accente noi. Pe parcursul a două zile, 25‑26 Mai, Domeniul Cantacuzino din Florești va fi gazda unor competiții de anvergură și demonstrații ecvestre captivante. Cei mai talentați călăreți din România și țările învecinate vor beneficia de o valoroasă experientă de verificare pentru evenimentul din toamnă, Karpatia Horse Show, precum și pentru alte participări internaționale.
Iar iubitorii de natură și frumos care ne vor vizita vor avea supriza a multiple transformări: noi zone de preumblare pe Domeniu, un centru extins de activități pentru familii cu copii într-o zonă umbrită, agrement cai cu experiențe împrumutate din concursul de Working Equitation, camping cu zonă nouă de relaxare în pădurea Domeniului și multe altele.

Competiții de top pentru tinerele talente pe două arene de concurs

Evenimentul va reuni multiple competiții de anvergură: Concurs Internațional de Probă Completă 1* și 2* (CCI 1* și CCI 2*), Cupa României la Probă Completă, Trofeul Domeniul Cantacuzino la obstacole și Working Equitation.
Publicul va avea ocazia să admire evoluția sportivilor și să se bucure de atmosfera electrizantă a competițiilor.

Este cea mai intensa din punct de vedere sportiv ediție a Karpatia Pony Show!

Demonstrații ecvestre inedite

Pe lângă competiții, Karpatia Pony Show va oferi și o serie de demonstrații ecvestre inedite, menite să inspire și să educe publicul. Masterclass-ul remarcabilei antrenoare Cristina Călin va dezvălui tainele dresajului de înaltă performanță, în timp ce Birger Gieseke și Mălina Masalar vor prezenta principiile Dresajului Natural, o metodă revoluționară de comunicare cu caii. De asemenea, Cătălina Sfetea participantă în loturile echipei naționale la trei probe: dresaj (din 2022), sărituri peste obstacole (din 2018) și proba completa va exemplifica măiestria săriturilor peste obstacole.

Încercăm, astfel, să extindem accesul atât ăla publicului cât și al sportivilor la cei mai valoroși instructori români și străini. Cristina Călin este antrenor internațional Nivel 2 cu certificare la renumită școală a Cadrelor Noir din Saumur, Franța și peste 20 de ani de experiență competițională și ca antrenor de dresaj. Birger Gieseke a lansat acum mai bine de 15 ani propriul sau sistem de dresaj natural, respectiv EQS, Equine Quality System și de atunci își dedică timpul învățării oamenilor cu ajutorul acestui sistem, iar Mălina Măsălar i s-a alăturat acestui demers în România.

Un spațiu dedicat familiilor cu copii

Pentru prima oară, Karpatia Pony Show va pune la dispoziție un centru de activități special amenajat pentru familii cu copii. Contra unei taxe accesibile, cei mici vor avea acces nelimitat la o varietate de jocuri și activități distractive, oferindu-le părinților șansa de a se relaxa și de a se bucura de frumusețea naturii. Vom lărgi si propunerile de activitați menite să inspire copiii și tinerii să-si asume noi provocari, de la agrement călare de tip working equitation la activităti de explorare a domeniului.

"Ne-am străduit să aducem un suflu nou evenimentului din dorința de crea un context pentru tinerii talentati care-și doresc mai mult prin implicare in competiții sportive sau activităti care să le stimuleze evoluția. Iar pentru publicul larg am extins contextele de relaxare si facilitătile pentru a se bucura de un week-end petrecut in natura spectaculoasa a Domeniului Cantacuzino “ a declarat directorul evenimentului, Mihnea Virgolici.

Camping și picnic în natură

Cei care doresc o experiență completă pot opta pentru cazarea în campingul amenajat pe Domeniul Cantacuzino. De asemenea, picnicul în aer liber poate fi o soluție ideală pentru a petrece timp de calitate cu familia și prietenii.

Aflat pe vechiul drum de trăsuri ce lega Bucureștiul de Sinaia, Domeniul Cantacuzino Florești este excelent poziționat în apropierea stațiunilor de pe Valea Prahovei și la jumătatea drumului dintre București și Brașov, cu acces facil din DN1. Domeniul beneficiază de parcare amenajată și organizată.

Biletele și abonamentele pot fi achiziționate în avans cu discounturi de până la 60% de pe site-ul evenimentului - https://pony.karpatiahorse.ro/ - și de la punctele de vânzare bilete.ro, până pe 24 Mai 2024. Cumpără cele mai ieftine bilete pana pe 12 Mai!!

În zilele de desfășurare ale evenimentului, bilete valabile pentru o singură zi (25 si 26 Mai) se pot achiziționa și de la punctele de acces din incinta Domeniului Cantacuzino – Florești, Prahova la prețul de 60 lei pentru un adult și 40 lei pentru un copil.
Pentru mai multe detalii despre acest eveniment puteți accesa site-ul evenimentului:

Site eveniment: https://pony.karpatiahorse.ro/
Facebook: https://www.facebook.com/karpatiapony
Instagram: https://www.instagram.com/karpatia.pony.show/

Video

Distribuie aceasta pagina

Newsletter @ Bilete.ro

Oferte exclusive si o editie saptamanala cu cele mai noi evenimente.