Bilete la Jurnal de Romania

Data si locatia

ultimul eveniment a fost pe 12 sept 2021
momentan nu sunt programate alte evenimente

Teatrul Național „Ion Luca Caragiale”, București

Jurnal de România. 1989
*jurnalul unei revoluții
spectacol de teatru documentar multimedia

regie și scenariu: Carmen Lidia Vidu
multimedia: Cristina Baciu
bandă desenată: Gabriela Schinderman
muzică: Ovidiu Zimcea
costume: Florilena Popescu-Fărcășanu

cu: Ion Caramitru, Oana Pellea, Florentina Țilea, Daniel Badale

apariții video: Germina Nagâț, Dennis Deletant, Dan Voinea

Spectacolul de teatru documentar multimedia Jurnal de România. 1989 e un caleidoscop de mărturisiri necenzurate și nemijlocite a patru actori despre Revoluția din 1989. Colaj de fragmente de viață personală, decupaje de presă, documente de arhivă, fotografii ‒ Jurnalul oferă spectatorilor ocazia de a completa piesele unui imens puzzle de istorie trăită și nu învățată din cărțile școlare. Istoria văzută din prisma biografiilor particulare este provocarea acestui proiect și, de fapt, invitația la reflecție, la dialogul cu sine și cu Celălalt. Totodată, un îndemn al regizoarei Carmen Lidia Vidu la implicare socială și comunitară. Cercetarea în detaliu, imaginea și sunetele care alcătuiesc universul multimedia completează armonios poveștile interpreților.


Carmen Lidia Vidu a obținut Premiul „Cea mai bună regie” în cadrul Galei Premiilor UNITER 2021.


Reprezentația va fi urmat de o sesiune de discuții cu publicul la care va participa echipa artistică a spectacolului.

***

Condiții de acces:

Atât la intrarea în spațiul de desfășurare a evenimentului, precum și pe întreaga durată a acestuia, se impune respectarea măsurilor de protecție sanitară, în conformitate cu reglementările legale în vigoare.

Purtarea măștii în mod corespunzător (astfel încât să acopere nasul și gura) este obligatorie pe tot parcursul evenimentului.

Numărul de locuri este limitat din necesitatea respectării normelor și reglementărilor impuse de criza sanitară.

Locurile nu sunt desemnate prin numerotare, spectatorii se vor așeza în ordinea sosirii.

Se va păstra distanța de 1.5 metri față de persoanele din jur.

Pentru a se evita aglomerația, se recomandă ca spectatorii să vină cu 30 de minute înainte de începutul spectacolului.

Respectarea distanței de minimum 1,5 metri este obligatorie în toate spațiile festivalului, în zonele de acces, în sala de spectacol, la toalete și la ieșire, precum și la agenția de bilete.

Le mulțumim anticipat tuturor spectatorilor noștri pentru buna înțelegere și sprijinul lor în ceea ce privește respectarea regulilor sanitare!

Va aducem la cunostinta ca pe langa preturile biletelor sau abonamentelor afisate, pot exista si costuri aditionale ce trebuie suportate de dvs., respectiv: cost de livrare (in cazul in care veti solicita livrarea prin curier a biletului/abonamentului); cost Asigurare En Garde (in cazul in care veti opta pentru incheierea unei asigurari de bilete) si cost procesare Bilete.ro.
Prin cumpararea unui bilet sau abonament de pe site-ul nostru Bilete.ro, cumparatorul se obliga sa respecte Regulile de participare si acces la eveniment, precum si Temenii si Conditiile site-ului Bilete.ro

Un bilet este valabil pentru o singura persoana. Toti participantii la eveniment, adulti si copii, trebuie sa cumpere bilet sau abonament, indiferent de varsta. (Mai putin cazurile unde este specificata gratuitate in limita de varsta).
Va rugam sa respectati orele de acces in sala de spectacol sau in locul de desfasurare a evenimentului inscriptionate pe bilet, pentru a evita aglomerarea pe caile de acces sau deranjarea celorlalti spectatori dupa inceperea spectacolului/evenimentului

Alege eBilet si ajuta mediul inconjurator. Printeaza eBiletul acasa si vino cu el la eveniment. Odata ce ai plasat si ai achitat comanda cu livrare prin eBilet, vei primi eBiletul in format electronic pe e-mail.

Biletele s-au pus in vanzare pe www.bilete.ro, în oficiile Postei Romane, in Magazinele Inmedio&Relay semnalizate Bilete.ro si în magazinele Germanos-Telekom.

Lista casieriilor Bilete.ro de la care se pot achizitiona biletele se poate verifica aici: Lista casieriilor Bilete.ro

Lista magazinelor Inmedio semnalizate Aici Bilete.ro de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Inmedio&Relay

Lista magazinelor Germanos de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Germanos-Telekom

Lista Oficiilor Postale semnalizate Aici Bilete.ro de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista Oficiilor Postale

Lista magazinelor Vodafone de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Vodafone

INFORMATII BILETE - call center 021.311.93.23 ( numar cu tarif normal) sau e-mail office@bilete.ro.

Distribuie aceasta pagina

Newsletter @ Bilete.ro

Oferte exclusive si o editie saptamanala cu cele mai noi evenimente.