Jurassic Experience

Data si locatia

0 evenimente in viitorul apropiat
revin-o in curand

Spectacolul a fost REPROGRAMAT pentru data de 30 Septembrie 2016.

Biletele deja achizitionate raman valabile pentru noua data!

Persoanele care au achizitionat bilete prin intermediul www.bilete.ro si doresc sa renunte la acestea si sa recupereze contravaloarea biletelor achizitionate (fara taxele de curierat sau de transfer bancar - conform conditiilor de vanzare de bilete ale www.bilete.ro ) o vor putea face la casieria sau sediul www.bilete.ro prezentand biletele achizitionate si codul comenzii de bilete in perioada 01 Iunie - 30 Iunie 2016!

Persoanele care sunt in imposibilitatea de a ajunge la casieria sau sediul bilete.ro pot trimite biletele prin curier la sediul Bilete.ro (pana in maximum data de 30 Iunie 2016 - data la care biletele trebuie sa ajunga in sediul bilete.ro) contravaloarea biletelor returnandu-se in contul indicat de persoana care a achizitionat biletele.

Ziua copilului, o aventură cu dinozauri de neuitat!
JURASSIC EXPERIENCE

Jurassic Experience readuce la viata dinozaurii intr-un show live educational si interactiv, care va avea loc pe 1 iunie, de Ziua Copilului. Este un spectacol total, dedicat întregii familii, nu doar copiilor.

Gratie tehnologiei, scena spectacolului va deveni jungla pentru o zi, prin decorul sofisticat si jocurile de lumini, creand astfel un mediu perfect unde dinozaurii vor avea parte de aventuri alaturi de cei mici. Presarat cu muzica si dans, acrobatii si umor, spectacolul va captiva publicul intr-o poveste ampla despre dinozauri, cercetatori si palenotologi, dar si jurnalisti curiosi.

Se vor infiripa prietenii si se vor dezlega mistere intr-o aventura va din care nu va lipsi, desigur, fiorosul Tyrannosaurus Rex, dinozaurul care a reusit sa monopolizeze timp de secole curiozitatea exploratorilor si, mai nou, a copiilor.
Suspans, umor, emoție, prietenie și curaj sunt sentimentele care îi vor încerca atât pe părinți, cât și pe copii în aventura din Jurassic, care va avea loc la Sala Polivalenta Craiova pe 1 iunie – un show de familie captivant, cu o pronunțată latură educativă, care va îmbogăți universul copiilor.

Deoarece este un spectacol pentru copii, aceștia NU au acces gratuit în sala de spectacol.

Pret/bilet:
Categoria VIP: 100 lei
Categoria 1 - Adulti : 80 lei
Categoria 1 - Copii: 50 lei

Distribuie aceasta pagina