Bilete la Joaca de-a eroii

Data si locatia

ultimul eveniment a fost pe 16 nov 2019
momentan nu sunt programate alte evenimente

PREMIERA anului 2019

„Joaca de-a Eroii“, cel mai nou spectacol PAM PAM

Trupa de teatru muzical-educativ pentru copii PAM PAM vă invită pe 16 NOIEMBRIE la cel de-al şaselea spectacol „JOACA DE-A EROII“ pe scena sălii Dalles, de la ora 11:00. Pia, Vio şi Kito, cele trei personaje PAM PAM, prind viaţă în acest scenariu original, iar timp de 60 de minute oferă o adevărată lecţie micilor spectatori despre asumarea unor valori precum bunătate, curaj, iubire, prietenie, veselie, ajutor, recunoștință și acceptare. Spectacolul pleacă de la discuția de seară între mama și băiețelul ei, Andrei, acesta încercând tot felul de ghiduşii faţă de sora sa mai mare, Ana. Ca întotdeauna, obiceiurile sănătoase de a ne spăla pe dinți, de a ne îmbrăca în pijamale, de a merge la somn mai devreme sau de a mânca mai puţine dulciuri sunt făcute cu insistențe de către mama. În momentul în care, copilul Andrei adoarme, în vis îi apar Pia, Vio și Kito (păpuşile din camera copilului care prind viaţă) şi care îl însoțesc într-o adevărată călătorie spre cunoașterea EU-ului, dar și descoperirea şi înțelegerea valorilor care conturează personalitatea micului personaj. Andrei le va descoperi prin scenete scurte, tehnica povestirii în povestire, iar la final pelerina de erou este completată cu aceste valori. Membrii trupei PAM PAM au devenit eroii transformării lui Andrei, iar din vis, vor veni în realitate de fiecare dată când îi va chema pentru a-l sprijini și însoți.

„Acest script al celui mai nou spectacol PAM PAM are un mesaj educațional de impact, iar cei mici dobândesc mai ușor cunoștințele atunci când mesajul este transmis chiar şi printr-un act cultural pus în scenă. PAM PAM este un proiect educațional interactiv care își propune să aducă copiii și părinții împreună în sala de spectacol, să îi familiarizeze cu conceptele de teatru, muzică și dans, să îi învețe atât despre tradițiile, cultura și obiceiurile altor popoare, cât și despre valorile fundamentale în viață“, spune Daniela Toma, producătorul şi iniţiatorul proiectului PAM PAM.


DISTRIBUȚIE: Georgeta Nedelcu, Gabriela Marin, Filip Popa, Vlad Ianuș, Rodica Ghițpă, Ilinca Luca-Reu

COREGRAFIA: Rodica Ghiță
REGIA: Corneliu Reu
PRODUCȚIA: Daniela Toma

Întreaga regie, scenografie, coregafie a spectacolelor PAM PAM sunt gândite să se plieze într-un mod atractiv vârstei micilor spectactori şi în acord cu mesajul transmis prin scenariu. Scenariile spectacolelor sunt inspirate din viaţa cu zi cu zi a copiilor şi aduc elemente ancorate în realitatea lor, având loc o punere în scenă a unor situaţii concrete în care învaţă să se comporte şi să reacţioneze. În repertoriul trupei de teatru muzical PAM PAM, mai pot fi vizionate spectacolele: „Călătorie muzicală pe aripile Vântului“, „La şcoală este ca-n poveşti“, „Petrecere cu peripeţii“, „Sărbătoare românească pe portativ“, „Cine vrea să meragă la Polul Nord“. Mai multe detalii puteți afla despre PAM PAM, urmărind momente din timpul spectacolelor via pagina oficială de Facebook și prin intermediul canalului de Youtube.

Facebook:
https://www.facebook.com/TrupaPamPam/

TRAILER Spectacol - Youtube:
https://www.youtube.com/watch?v=6ljqrFroJwU

Distribuie aceasta pagina

Newsletter @ Bilete.ro

Oferte exclusive si o editie saptamanala cu cele mai noi evenimente.