Bilete la Joaca de-a eroii

Data si locatia

ultimul eveniment a fost pe 24 mar 2019
momentan nu sunt programate alte evenimente

Pia, Vio şi Kito, cele trei personaje PAM PAM, prind viaţă în acest scenariu original și oferă o adevărată lecţie micilor spectatori despre asumarea unor VALORI precum: bunătate, curaj, iubire, prietenie, veselie, ajutor, recunoștință și acceptare.

Spectacolul gravitează în jurul unei idei centrale: toți copiii au nevoie de supereroi, să se identifice cu ei, să trăiască în mijlocul poveștilor frumoase, să învețe de la aceștia.

Asistăm la discuția de seară între mama și băiețelul ei, Andrei care încearcă tot felul de ghiduşii faţă de sora lui mai mare, Ana. Înainte de a merge la culcare, mama îi verifică temele băiatului, prilej care aduce un dialog cu replici savuroase între cei trei, scenariu des întâlnit într-o familie. Andrei adoarme și în vis îi apar Pia, Vio și Kito, păpuşile din camera lui care care prind viaţă, însoțindu-l într-o adevărată călătorie spre cunoașterea sinelui, și în descoperirea şi înțelegerea valorilor care conturează personalitatea micului actor.

Membrii trupei PAM PAM au devenit eroii transformării lui Andrei, adevărați prieteni care îl vor însoși și sprijini în toate aventurile lui. Un vis care îl ajuta pe personajul principal să înţeleaga cele mai importante valori şi cum trebuie ele însuşite şi aplicate în relaţia cu cei din jur: familia sau prietenii.

Durata: 50 de minute

Pret bilet : 30 lei

Prin cumpararea unui bilet de pe site-ul Bilete.ro, participantul se obliga sa respecte Regulile de participare si acces la spectacol, precum si Temenii si Conditiile site-ului Bilete.ro

Un bilet este valabil pentru o singura persoana. Toti participantii la spectacol, adulti si copii, trebuie sa cumpere bilet, indiferent de varsta. (Mai putin cazurile unde este specificata gratuitate in limita de varsta)

Va rugam sa respectati orele de acces in sala de spectacol inscriptionate pe bilet, pentru a evita aglomerarea pe caile de acces sau deranjarea celorlalti spectatori dupa inceprea spectacolului.
Alege eBilet si ajuta mediul inconjurator. Printeaza eBiletul acasa si vino cu el la eveniment. Odata ce ai plasat si ai achitat comanda cu livrare prin eBilet, vei primi eBiletul in format electronic pe e-mail.
Biletele s-au pus in vanzare pe www.bilete.ro, în oficiile Postei Romane, in Magazinele Inmedio&Relay semnalizate Bilete.ro si în magazinele Germanos-Telekom.
Lista casieriilor Bilete.ro de la care se pot achizitiona biletele se poate verifica aici: Lista casieriilor Bilete.ro
Lista magazinelor Inmedio semnalizate Aici Bilete.ro de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Inmedio&Relay
Lista magazinelor Germanos de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Germanos-Telekom
Lista Oficiilor Postale semnalizate Aici Bilete.ro de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista Oficiilor Postale
INFORMATII BILETE - call center 021.311.93.23 ( numar cu tarif normal) sau e-mail office@bilete.ro.

Distribuie aceasta pagina