Bilete la Irina Loghin in concert la Beraria H

Data si locatia

ultimul eveniment a fost pe 20 oct 2018
momentan nu sunt programate alte evenimente

Sâmbătă - 20 octombrie - pe scena Orașului cu Chef de Viață va urca, în aplauzele și chiuiturile dumneavoastră, regina muzicii populare românești: Irina Loghin. Hai să retrăim cu toții cele mai celebre cântece din zestrea muzicală a tuturor românilor și să jucăm împreună cea mai mare horă din anul centenarului!

Este înscrisă de mult cu litere de aur în cartea folclorului românesc, dar este si o cântareață universală, abordând cu aceeași lejeritate orice gen muzical. Talentul, frumusețea, modestia și sinceritatea cu care se adresează publicului larg o fac pe Irina Loghin să fie una dintre cele mai iubite soliste din România. Irina Loghin rămâne o mare artistă a românilor, peste care timpul nu va trece!

--IMPORTANT!!!!--

La 18:00 te aşteptăm cu masa pusă, iar de la 19:00 cu spectacolul pe scenă. Mesele vor trebui eliberate până cel târziu ora 21:30, deoarece începând cu ora 22:00 va avea loc un alt show în locaţie. Mulţumim pentru înţelegere!

Bilete:
40 LEI - Cat. A - în faţa scenei cu loc la masă
25 LEI - Cat. B - acces general cu loc la masă

Biletele pot fi cumpărate:
- online de pe bilete.ro
- de la intrare în seara evenimentului

✔ Copiii cu vârsta sub 10 ani (inclusiv) nu plătesc bilet / nu au loc rezervat la masă.
Rezervările se fac la:

- Prin aplicația Berăria H (disponibilă pe Google Play & AppStore)
- 0725 345 345 (în cazul în care linia este ocupată trimiteţi un SMS cu numele şi noi vom suna înapoi în cel mai scurt timp pentru confirmarea detaliilor)
- vreau@berariah.ro

Distribuie aceasta pagina