Bilete la Intalnire cu fanii - Sesiune de autografe

Data si locatia

ultimul eveniment a fost pe 17 iul 2023
momentan nu sunt programate alte evenimente

Întâlnire cu fanii // Sesiune de autografe: Ionuț Rada, Viorel Moldovan și Cătălin Striblea la Muzeul Fotbalului București

Eveniment de colecție cu Ionuț Rada, Viorel Moldovan și Cătălin Striblea la Muzeul Fotbalului București

Sâmbătă, 15 iulie, de la ora 12:00, pe Gabroveni 24 în Centrul Vechi, un eveniment de colecție va fi găzduit de Muzeul Fotbalului. Fostul fotbalist Ionuț Rada, împreună cu fostul mare atacant tricolor de Mondiale Viorel Moldovan, se întâlnesc cu publicul la Muzeul Fotbalului pentru o sesiune specială de autografe cu ocazia lansării cărții autobiografice a lui Ionuț, “Vreau să joc”, în prezentarea jurnalistului Cătălin Striblea.

Jucător al echipei naționale, sfert-finalist al Cupei UEFA cu Rapid, participant în Champions League cu FCSB, campion al României cu CFR Cluj, dar lansat în fotbalul mare de Universitatea Craiova, Ionuț Rada e gata să împărtășească vizitatorilor Muzeului Fotbalului din secretele carierei lui de poveste!

Totodată, își va prezenta publicului, împreună cu jurnalistul Cătălin Striblea, cartea autobiografică, intitulată “Vreau să joc”, va oferi autografe și va oferi spre expoziție în cadrul Muzeului două tricouri de excepție legate de parcursul său în fotbal și duelurile cu marile vedete ale fotbalului european!

Eveniment + vizită muzeu + cartea lui Ionuț Rada într-un singur bilet! Plus tombolă specială!

Pentru participarea la evenimentul de sâmbătă, 15 iulie, ora 12:00, Muzeul Fotbalului a pregătit pachete speciale care includ în prețul unui bilet:

- Acces la eveniment și sesiunea de autografe
- Cartea lui Ionuț Rada, “Vreau să joc”
- Turul Muzeului Fotbalului

În plus, toți cei care achiziționează din secțiunea specială RADA intră în cursa pentru un premiu de colecție: tricoul de joc al uneia dintre echipele reprezentate în carieră de Ionuț Rada, Universitatea Craiova, Rapid, FCSB sau CFR Cluj, cu autograful fotbalistului!

Câștigătorul va fi desemnat prin tragere la sorți și va fi anunțat luni, 17 iulie, pe canalele oficiale de comunicare ale Muzeului.

Întâlnire cu fanii // Sesiune de autografe: Camelia Ceasar și Bogdan Lobonț, portarii Romei și ai României, la Muzeul Fotbalului

Luni, 17 iulie, de la ora 11:00, pe Gabroveni 24 în Centrul Vechi, un eveniment de colecție va fi găzduit de Muzeul Fotbalului. Portarii remarcabili ai naționalei României și ai clubului AS Roma, Camelia Ceasar și Bogdan Lobonț, vin în fața suporterilor la Muzeul Fotbalului!

Camelia și Bogdan vor răspunde întrebărilor adresate de cele mai tinere performere din fotbalul feminin românesc, apoi vor oferi autografe publicului și vor împărtăși povești din carierele lor de succes!

Pentru participarea la evenimentul de luni, 17 iulie, ora 11:00, Muzeul Fotbalului a pregătit bilete speciale, care includ în prețul unui bilet:

- Acces la eveniment și sesiunea de autografe
- Turul Muzeului Fotbalului

Biletele la eveniment sunt disponibile pe www.footballmuseum.ro și la recepția Muzeului din Gabroveni 24, Centrul Vechi.

Distribuie aceasta pagina

Newsletter @ Bilete.ro

Oferte exclusive si o editie saptamanala cu cele mai noi evenimente.