Bilete la Inside Business Minds

Data si locatia

ultimul eveniment a fost pe 27 nov 2019
momentan nu sunt programate alte evenimente

Pe 27 noiembrie 2019, de la ora 19.00, Dragoș Anastasiu, președinte Eurolines Group Romania vine pe scena Sălii Dalles, la INSIDE Business Minds.

Într-o discuție de două ore, despre ce înseamnă antreprenoriatul și business-ul în România, despre carieră, educație, management de companie și management personal. Despre evoluție personală și profesională, mentalitate de câștigător.

Vei avea ocazia să discuți în mod direct, să-i pui întrebările care te preocupă, să afli răspunsuri care să te ajute să fii mai eficient, performant, inspirat și motivat.

Vei afla ce provocări și nevoi ai ca antreprenor, ce probleme a întâmpinat, cum a primit succesul dar și despre momentele grele de pe parcurs.

Cum le-a depășit, ce l-a motivat să meargă mai departe. Să nu renunțe și să aibă succes.

Cu recomandari dintr-o experiență deja trăită, pentru cei care își doresc să facă acest pas către antreprenoriat și nu numai. Pentru evoluție personală și profesională.

INSIDE Business Minds, acum la București, sunt evenimente interviu, pe scena sălii Dalles, cu antreprenori de succes cu care vom vorbi live despre afacerea lor, de la începuturi. Dar și despre ei, oamenii din spatele cifrelor de afaceri, să aflăm cum le-au venit ideile, ce oportunități au valorificat, ce i-a inspirat, motivat și încurajat.

Întâlniri și discuții libere care, cu siguranță, te pot face să fii mai încrezător și mai perseverent în ceea ce faci, în ceea ce te pricepi, îți place și ai talent.

Vino la INSIDE Business Minds să le afli povestea și să vezi ce îți poate fi de folos și te poate ajuta, motiva, încuraja și inspira.

Prin cumpararea unui bilet de pe site-ul Bilete.ro, participantul se obliga sa respecte Regulile de participare si acces la spectacol, precum si Temenii si Conditiile site-ului Bilete.ro

Un bilet este valabil pentru o singura persoana. Toti participantii la spectacol, adulti si copii, trebuie sa cumpere bilet, indiferent de varsta. (Mai putin cazurile unde este specificata gratuitate in limita de varsta)

Va rugam sa respectati orele de acces in sala de spectacol inscriptionate pe bilet, pentru a evita aglomerarea pe caile de acces sau deranjarea celorlalti spectatori dupa inceprea spectacolului.

Alege eBilet si ajuta mediul inconjurator. Printeaza eBiletul acasa si vino cu el la eveniment. Odata ce ai plasat si ai achitat comanda cu livrare prin eBilet, vei primi eBiletul in format electronic pe e-mail.

Biletele s-au pus in vanzare pe www.bilete.ro, în oficiile Postei Romane, in Magazinele Inmedio&Relay semnalizate Bilete.ro si în magazinele Germanos-Telekom.

Lista casieriilor Bilete.ro de la care se pot achizitiona biletele se poate verifica aici: Lista casieriilor Bilete.ro

Lista magazinelor Inmedio semnalizate Aici Bilete.ro de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Inmedio&Relay

Lista magazinelor Germanos de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Germanos-Telekom

Lista Oficiilor Postale semnalizate Aici Bilete.ro de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista Oficiilor Postale

Lista magazinelor Vodafone de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Vodafone

INFORMATII BILETE - call center 021.311.93.23 ( numar cu tarif normal) sau e-mail office@bilete.ro.

Distribuie aceasta pagina

Newsletter @ Bilete.ro

Oferte exclusive si o editie saptamanala cu cele mai noi evenimente.