Bilete la Inima de Caine

Data si locatia

ultimul eveniment a fost pe 24 feb 2024
momentan nu sunt programate alte evenimente

Inimă de Câine după M. Bulgakov

Inimă de câine este o adaptare scenică a nuvelei cu același nume scris de Mihail Bulgakov, o poveste provocatoare și plină de profunzime care explorează dilemele etice ale transformării umane și ale puterii corupătoare a societății.
Medicul savant Filip Preobrajenski alaturi de asistenta sa, Liza Bormenthal fac un experiment interzis, intr-o Moscova din ce in ce mai rosie. Oare a gasit stiinta calea de a transforma animalele in oameni?
O tematica la limita science-fiction, in acest spectacol in regia Alinei Hiristea Aldulescu
Cu un amestec captivant de umor negru, satiră socială și explorare profundă a psihologiei umane, spectacolul promite să captiveze și să provoace publicul într-un mod inedit.
Regizat de Alina Hiristea spectacolul aduce laolaltă o distribuție excepțională de tineri actori care aduc la viață personajele îndrăznețe create de Bulgakov.
Spectacolul urmărește crearea în laboratoarele ideologice/științifice a „omului nou”, a spălatului pe creier și aruncă punți de înțelegere a tehnicilor de manipulare contemporane, în plină desfășurare și acum, în forme mult mai subtile.(Radu Aldulescu, scenarist).
Producția Inimă de câine este parte a proiectului Gândește liber! - o pledoarie pentru gândirea critică, proiect finanțat de către UNITER.

Regia și selecția muzicală: Alina Hiristea
Scenariul: Radu Aldulescu

Distribuția:
Filipp Filipovici: Mihai Dulea
Șarik / Șarikov: Gabriel Costan
Liza Bormenthal / Dactilografa: Ruxandra Bălașu
Viazemskaia: Andreea Alice Preda 

Va aducem la cunostinta ca pe langa preturile biletelor sau abonamentelor afisate, pot exista si costuri aditionale ce trebuie suportate de dvs., respectiv: cost de livrare (in cazul in care veti solicita livrarea prin curier a biletului/abonamentului); cost Asigurare En Garde (in cazul in care veti opta pentru incheierea unei asigurari de bilete) si cost procesare Bilete.ro, costuri identificate separat in pasii comenzii.
Prin cumpararea unui bilet sau abonament de pe site-ul nostru Bilete.ro, cumparatorul se obliga sa respecte Regulile de participare si acces la eveniment, precum si Temenii si Conditiile site-ului Bilete.ro

Un bilet este valabil pentru o singura persoana. Toti participantii la eveniment, adulti si copii, trebuie sa cumpere bilet sau abonament, indiferent de varsta. (Mai putin cazurile unde este specificata gratuitate in limita de varsta).
Va rugam sa respectati orele de acces in sala de spectacol sau in locul de desfasurare a evenimentului inscriptionate pe bilet, pentru a evita aglomerarea pe caile de acces sau deranjarea celorlalti spectatori dupa inceperea spectacolului/evenimentului

Alege eBilet si ajuta mediul inconjurator. Printeaza eBiletul acasa si vino cu el la eveniment. Odata ce ai plasat si ai achitat comanda cu livrare prin eBilet, vei primi eBiletul in format electronic pe e-mail.

Biletele s-au pus in vanzare pe www.bilete.ro, în oficiile Postei Romane, in Magazinele Inmedio&Relay semnalizate Bilete.ro si în magazinele Germanos-Telekom.

Lista magazinelor Inmedio semnalizate Aici Bilete.ro de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Inmedio&Relay

Lista magazinelor Germanos de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Germanos-Telekom

Lista Oficiilor Postale semnalizate Aici Bilete.ro de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista Oficiilor Postale

Lista magazinelor Vodafone de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Vodafone

INFORMATII BILETE - call center 0727.76.66.31 ( numar cu tarif normal) sau e-mail office@bilete.ro.

Distribuie aceasta pagina

Newsletter @ Bilete.ro

Oferte exclusive si o editie saptamanala cu cele mai noi evenimente.