Bilete la Ineffable feat AG Weinberger

Data si locatia

ultimul eveniment a fost pe 19 mar 2023
momentan nu sunt programate alte evenimente

Trupa INEFFABLE va susține un concert inedit pe 19 martie la Centrul Cultural al Sindicatelor din Miercurea Ciuc. După Lőrinc Barabás, trompetistul și compozitorul de jazz multipremiat, și Bill Laurance, pianistul și compozitorul cu mai multe premii GRAMMY, următorul invitat vedetă a concertului este A. G. Weinberger.

Solist, vocalist, producător și ambasador internațional al blues-ului, A.G. Weinberger este una dintre, dacă nu cea mai definitorie personalitate a comunității blues din România. Turneele sale naționale atrag în mod regulat case pline și a primit, de asemenea, feedback remarcabil cu privire la spectacolele sale la festival din Statele Unite, Germania și Israel.
Pe lângă eforturile sale monumentale de a răspândi genul în Europa de Est, el se datorează și fizicului său grandios și prezenței scenice.
De-a lungul carierei sale, a apărut pe scenă alături de Al Di Meola, John Mayall, Chick Corea și James „Blood” Ulmer. Fiind singurul interpret non-american la Convenția Bluestock National Blues din 1998 din Memphis, el a apărut alături de nume precum Leon Russell, Son Seals, Little Milton și Hubert Sumlin.
Este realizatorul și gazda mai multor emisiuni radio și TV de mare succes la Serviciul Public de Radiodifuziune.
Pe lângă promovarea blues-ului și jazz-ului în România, A.G. Weinberger a înregistrat și 21 de piese de teatru în calitate de compozitor, pe care le-a creat pentru companii românești de renume mondial, printre care Teatrul Bulandra și Teatrul Național Român.

„Sunt un chitarist care m-am născut evreu, am crescut în Ungaria, am trăit în România și lucrează, iubește și speră în engleză. Sunt purtătorul moștenirii multor culturi, care îmi afectează și muzica.” (sursa Krónika)

Va aducem la cunostinta ca pe langa preturile biletelor sau abonamentelor afisate, pot exista si costuri aditionale ce trebuie suportate de dvs., respectiv: cost de livrare (in cazul in care veti solicita livrarea prin curier a biletului/abonamentului); cost Asigurare En Garde (in cazul in care veti opta pentru incheierea unei asigurari de bilete) si cost procesare Bilete.ro.
Prin cumpararea unui bilet sau abonament de pe site-ul nostru Bilete.ro, cumparatorul se obliga sa respecte Regulile de participare si acces la eveniment, precum si Temenii si Conditiile site-ului Bilete.ro

Un bilet este valabil pentru o singura persoana. Toti participantii la eveniment, adulti si copii, trebuie sa cumpere bilet sau abonament, indiferent de varsta. (Mai putin cazurile unde este specificata gratuitate in limita de varsta).
Va rugam sa respectati orele de acces in sala de spectacol sau in locul de desfasurare a evenimentului inscriptionate pe bilet, pentru a evita aglomerarea pe caile de acces sau deranjarea celorlalti spectatori dupa inceperea spectacolului/evenimentului

Alege eBilet si ajuta mediul inconjurator. Printeaza eBiletul acasa si vino cu el la eveniment. Odata ce ai plasat si ai achitat comanda cu livrare prin eBilet, vei primi eBiletul in format electronic pe e-mail.

INFORMATII BILETE - call center 021.311.93.23 ( numar cu tarif normal) sau e-mail office@bilete.ro.

Distribuie aceasta pagina

Newsletter @ Bilete.ro

Oferte exclusive si o editie saptamanala cu cele mai noi evenimente.