In valea cu parfum de flori si zumzet de albine

Data si locatia

20 ian

ora 19:30

In valea cu parfum de flori si zumzet de albine - ANULAT

Bucuresti, Teatrul de pe Lipscani (Sala Mare)

Detalii   

eveniment anulat

Stimati Clienti,

Spectacolul "In valea cu parfum de flori si zumzet de albine" ce ar fi trebuit să se desfășoare pe 16 Decembrie 2017, a fost REPROGRAMAT pentru data de 20 Ianuarie 2018.

Biletele deja achizitonate raman valabile pentru spectacolul reprogramat din data de 20 Ianuarie .

Persoanele care au achizitionat bilete prin intermediul www.bilete.ro si nu pot participa la spectacolul reprogramat, pot sa recupereze contravaloarea biletelor achizitionate (fara taxele de curierat sau de transfer bancar - conform conditiilor de vanzare de bilete ale www.bilete.ro ) o vor putea face la casieria www.bilete.ro prezentand biletele achizitionate si codul comenzii de bilete in perioada 11 - 21 Decembrie!

Persoanele care sunt in imposibilitatea de a ajunge la casieria Bilete.ro pot trimite biletele prin curier/posta la sediul Bilete.ro (pana in maximum data de 21 Decembrie 2017 - data la care biletele trebuie sa ajunga in sediul bilete.ro) contravaloarea biletelor returnandu-se in contul indicat de persoana care a achizitionat biletele.

Va multumim pentru intelegere.

O zi frumoasa,

Echipa Bilete.ro

"În valea cu parfum de flori şi zumzet de albine...”, Horaţiu Mălăele urcă pe scenă alături de fiul său, Bogdan Mălăele. Alături de tată şi fiu, avem plăcerea de a o vedea pe Meda Victor, o tânără actriţă, protagonista lungmetrajului „Nunta mută”.

Un cuplu fericit, care trăieşte în atemporalul rural, are în sfârşit parte de o surescitare a vieţii de zi cu zi. Pepino (Bogdan Mălăele), plictisit de eterna rutină şi veşnic cicălitoarea nevastă, hotărăşte că ar fi momentul să facă schimb de responsabilităţi cu Lisa (Meda Victor). Aşadar, soţul rămâne cu treburile casnice, iar consoarta pleacă la cosit. E momentul ca în scenă să-şi facă apariţia Tatăl (Horaţiu Mălăele), neîndemânatic şi foarte miop. Ce se poate întâmpla într-o gospodărie în care doi bărbaţi încearcă să facă pe femeile? Este într-adevăr întreţinerea unei gospodării atât de grea pe cât se plânge Lisa?

„În valea cu parfum de flori şi zumzet de albine...”, Edenul se preschimbă în Tartar. O comedie burlescă, plină de bufonerii à la Stan şi Bran, menită să ne descreţească frunţile şi să ne destindă inimile.

Distibuţia: Horaţiu Mălăele
Bogdan Mălăele
Meda Victor
Regia: Horaţiu Mălăele

Distribuie aceasta pagina