Bilete la ÎN PAȘI DE DANS

Data si locatia

ultimul eveniment a fost pe 30 mai 2022
momentan nu sunt programate alte evenimente

Liceul de Coregrafie și Artă Dramatică Octavian Stroia Cluj-Napoca, vă invită în lumea dansului, în fastuoasa sală de spectacole a Operei Naționale Române din Cluj-Napoca.
O generație talentată, care se pregătește intensiv pentru a face cunoscută arta dansului clasic în lume, propune publicului o întâlnire În pași de dans, un spectacol care aduce în lumina reflectoarelor farmecul baletelor consacrate, dansuri contemporane, de caracter și dansuri tradiționale românești.
Cei mai talentați elevi ai Liceului de Coregrafie și Artă Dramatică din Cluj, instituție de învățământ vocațional-artistic prestigioasă, cu o tradiție de peste 70 de ani în pregătirea tinerilor artiști, și invitații lor speciali, vă propun o întâlnire emoționantă cu dansurile din baletele clasice Paquita, Bayadera, Esmeralda, Satanella, Corsarul, Trezire Florei, Copellia, Giselle, La Fille Mal Gardee, în acorduri muzicale semnate de inegalabilii Ludwig Minkus, Cesare Pugni, Riccardo Drigo, Leo Delibes, Adolphe Adam și Ferdinand Herold. Dansurile contemporane, dansurile din folclorul altor popoare și cele tradiționale românești vor completa armonios tabloul general al actului artistic.
Spectacolul se încheie în jurul orei 20:30

Distribuție:

Regia artistică: Renate Crișan și Rodica Istrate
Regia tehnică: Nicolae Cristea
Pregătirea tinerilor dansatori este asigurată de profesorii Renate Crișan, Rodica Istrate, Carmen Chiorean, Melinda Jakab, Nicolae Cristea, Dan Orădan, Anca Popdan, Loredana Crăciun, Mioara Cot-Someșan, Anca Ciupe, Mihaiela Oltean, Flavia Pop.

Alege eBilet si ajuta mediul inconjurator. Printeaza eBiletul acasa si vino cu el la eveniment. Odata ce ai plasat si ai achitat comanda cu livrare prin eBilet, vei primi eBiletul in format electronic pe e-mail.

Biletele s-au pus in vanzare pe www.bilete.ro, în oficiile Postei Romane, in Magazinele Inmedio&Relay semnalizate Bilete.ro si în magazinele Germanos-Telekom.

Lista casieriilor Bilete.ro de la care se pot achizitiona biletele se poate verifica aici: Lista casieriilor Bilete.ro

Lista magazinelor Inmedio semnalizate Aici Bilete.ro de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Inmedio&Relay

Lista magazinelor Germanos de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Germanos-Telekom

Lista Oficiilor Postale semnalizate Aici Bilete.ro de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista Oficiilor Postale

Lista magazinelor Vodafone de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Vodafone

INFORMATII BILETE - call center 021.311.93.23 ( numar cu tarif normal) sau e-mail office@bilete.ro

Distribuie aceasta pagina

Newsletter @ Bilete.ro

Oferte exclusive si o editie saptamanala cu cele mai noi evenimente.