Bilete la În comunitatea noastră

Data si locatia

ultimul eveniment a fost pe 03 sept 2021
momentan nu sunt programate alte evenimente

Bogdan Zamfir (Belgia)

În comunitatea noastră este un proiect despre localitățile situate în apropierea orașelor mari și medii, unde statul a dezertat, administrația este în colaps, iar cetățenii trebuie să se descurce singuri. Textul abordează problematici din cotidianul clasei medii, din ce în ce mai precarizate: tratarea bolilor incurabile în contextul restructurării spitalului local, lipsa locurilor de muncă, sărăcia și violența, toate acestea având ca rezultat plecarea masivă a oamenilor către orizonturi mai bune. În comunitatea noastră este al doilea text de teatru al lui Bogdan Zamfir după Déracinés/ Rupți din rădăcini, montat în cadrul Sezonului Franța-România și prezentat la Festivalul de Teatru Piatra Neamț, ediția 2019.

Bogdan Zamfir este un actor român de teatru și film, care locuiește la Bruxelles și lucrează în Belgia și Franța. Ca actor în spațiul francofon, a colaborat cu regizorii: Joël Pommerat (Ça ira (1). Fin de Louis), Christophe Serment (Regina Lear, Teatrul Național din Bruxelles), Christine Delmotte-Weber (Mutter Courage de Bertolt Brecht, Théâtre des Martyrs Bruxelles). În România, a jucat în spectacolul Artists Talk, în regia Gianinei Cărbunariu. De asemenea, a jucat în mai multe producții cinematografice: Fidelio, l’odyssée d’Alice de Lucie Borleteau, L’apparition de Xavier Giannoli, Pendant que les champs brûlent de Louve Dubuc Babinet, Le jeune Ahmed de Jean-Pierre și Luc Dardenne, Médecin de nuit de Elie Wajeman și Tipografic Majuscul de Radu Jude.

***

Condiții de acces:

Atât la intrarea în spațiul de desfășurare a evenimentului, precum și pe întreaga durată a acestuia, se impune respectarea măsurilor de protecție sanitară, în conformitate cu reglementările legale în vigoare.

Purtarea măștii în mod corespunzător (astfel încât să acopere nasul și gura) este obligatorie pe tot parcursul evenimentului.

Numărul de locuri este limitat din necesitatea respectării normelor și reglementărilor impuse de criza sanitară.

Locurile nu sunt desemnate prin numerotare, spectatorii se vor așeza în ordinea sosirii.
Se va păstra distanța de 1.5 metri față de persoanele din jur.

Pentru a se evita aglomerația, se recomandă ca spectatorii să vină cu 30 de minute înainte de începutul spectacolului.

Respectarea distanței de minimum 1,5 metri este obligatorie în toate spațiile festivalului, în zonele de acces, în sala de spectacol, la toalete și la ieșire, precum și la agenția de bilete.

Le mulțumim anticipat tuturor spectatorilor noștri pentru buna înțelegere și sprijinul lor în ceea ce privește respectarea regulilor sanitare!

Va aducem la cunostinta ca pe langa preturile biletelor sau abonamentelor afisate, pot exista si costuri aditionale ce trebuie suportate de dvs., respectiv: cost de livrare (in cazul in care veti solicita livrarea prin curier a biletului/abonamentului); cost Asigurare En Garde (in cazul in care veti opta pentru incheierea unei asigurari de bilete) si cost procesare Bilete.ro.
Prin cumpararea unui bilet sau abonament de pe site-ul nostru Bilete.ro, cumparatorul se obliga sa respecte Regulile de participare si acces la eveniment, precum si Temenii si Conditiile site-ului Bilete.ro

Un bilet este valabil pentru o singura persoana. Toti participantii la eveniment, adulti si copii, trebuie sa cumpere bilet sau abonament, indiferent de varsta. (Mai putin cazurile unde este specificata gratuitate in limita de varsta).
Va rugam sa respectati orele de acces in sala de spectacol sau in locul de desfasurare a evenimentului inscriptionate pe bilet, pentru a evita aglomerarea pe caile de acces sau deranjarea celorlalti spectatori dupa inceperea spectacolului/evenimentului

Alege eBilet si ajuta mediul inconjurator. Printeaza eBiletul acasa si vino cu el la eveniment. Odata ce ai plasat si ai achitat comanda cu livrare prin eBilet, vei primi eBiletul in format electronic pe e-mail.

Biletele s-au pus in vanzare pe www.bilete.ro, în oficiile Postei Romane, in Magazinele Inmedio&Relay semnalizate Bilete.ro si în magazinele Germanos-Telekom.

Lista casieriilor Bilete.ro de la care se pot achizitiona biletele se poate verifica aici: Lista casieriilor Bilete.ro

Lista magazinelor Inmedio semnalizate Aici Bilete.ro de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Inmedio&Relay

Lista magazinelor Germanos de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Germanos-Telekom

Lista Oficiilor Postale semnalizate Aici Bilete.ro de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista Oficiilor Postale

Lista magazinelor Vodafone de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Vodafone

INFORMATII BILETE - call center 021.311.93.23 ( numar cu tarif normal) sau e-mail office@bilete.ro.

Distribuie aceasta pagina

Newsletter @ Bilete.ro

Oferte exclusive si o editie saptamanala cu cele mai noi evenimente.