Bilete la In Between - MINA

Data si locatia

ultimul eveniment a fost pe 20 iun 2024
momentan nu sunt programate alte evenimente

Un spectacol entertaining, fascinant vizual și provocator, o experiență multimedia colectivă, [IN BETWEEN] este conceput și regizat de Bobi Pricop alături de coregraful Filip Stoica, asistat de Simona Dabija. Universul vizual digital a fost conceput de studioul de animație MINA Studios, Generative & Interactive Design realizat de AV Noir. Muzica originală creată de Alexei Țurcan.

Informații suplimentare:
• Durata spectacolului: 45 de minute
• Recomandat celor cu vârsta de 7 ani +
• Pe tot parcursul experienței publicul se va plimba prin spațiul imersiv, fiind ghidat prin marcaje vizuale proiectate pe podea.
• Accesul în spațiu se va face cu 15 minute înainte de începerea reprezentației, după această oră biletele își pierd valabilitatea
• În cazul neprezentării la ora indicată pe bilet, contravaloarea acestora nu poate fi returnată, și nici nu pot fi utilizate la o reprezentație ulterioară. Biletele pot fi schimbate sau poate fi obținută contravaloarea acestora doar în cazul înlocuirii / anulării spectacolului de către organizator.
• Organizatorul își rezervă dreptul de utiliza fotografii și înregistrări video în scopuri promoționale. Prin participarea la eveniment, spectatorii își cedează toate drepturile pentru fotografiile și înregistrările realizate în timpul acesta.

Atenționare! Experiența imersivă conține imagini care se schimbă rapid, precum și momente de iluminat și sunete puternice, ce pot dăuna persoanelor cărora astfel de stimuli le sunt contraindicați medical (ex. epilepsie, vertij)

Distribuie aceasta pagina

Newsletter @ Bilete.ro

Oferte exclusive si o editie saptamanala cu cele mai noi evenimente.