Bilete la Împreună de Crăciun

Alege evenimentul

17 dec

ora 18:30

Împreună de Crăciun

Cluj-Napoca, Opera Romana

Sold Out   

bilete epuizate

Adauga En Garde la bilet
Si banii se intorc la tine daca nu ajungi la eveniment. Afla mai multe aici.
19 dec

ora 18:30

Împreună de Crăciun

Cluj-Napoca, Opera Romana

Bilete   

de la 30,00 RON

Adauga En Garde la bilet
Si banii se intorc la tine daca nu ajungi la eveniment. Afla mai multe aici.
20 dec

ora 18:30

Împreună de Crăciun

Cluj-Napoca, Opera Romana

Bilete   

de la 30,00 RON

Adauga En Garde la bilet
Si banii se intorc la tine daca nu ajungi la eveniment. Afla mai multe aici.

Stimați spectatori,
Desfăşurarea spectacolelor este permisă CONFORM REGLEMENTĂRILOR LEGALE ÎN VIGOARE cu participarea publicului până la 30% din capacitatea maximă a sălii şi doar pentru:
• persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 şi pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare,
• persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi şi a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2.

Persoanele care participă la spectacole sunt obligate să facă dovada acestor situaţii prin intermediul certificatelor digitale ale Uniunii Europene privind COVID-19, în conformitate cu prevederile Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr. 68/2021 privind adoptarea unor măsuri pentru punerea în aplicare a cadrului european pentru eliberarea, verificarea şi acceptarea certificatului digital COVID-19 al Uniunii Europene.

ATENȚIE! Certificatul verde va fi însoţit de un act de identitate.

Vă mulțumim pentru înțelegere!
-------------------
Magia Crăciunului sosește din nou, iar pentru că sărbătoarea nu este împlinită fără cântecele ce-i poartă amprenta inconfundabilă, artiștii Operei Naționale Române din Cluj-Napoca aduc în dar, în luna cadourilor, cele mai frumoase cântece de sărbători cu ale lor mesaje din basme adunate. Dacă în urmă cu un an vă uram tuturor Sărbători luminate și fericite doar în lumea virtuală, sărbătorind Acasă de Crăciun, iată că anul acesta momentul revederii în sala noastră de spectacole a sosit și vă invităm să petrecem momente unice, de data aceasta Împreună de Crăciun!
Repertoriul ales este unul internațional, reunind atât colinde tradiționale românești, cât și cântece universale de Crăciun: Ce-ați văzut păstori, O ce veste minunată, El Nacimiento, Have yourself a merry little Christmas, La Viflaem colo-n jos, White Christmas, O Holy Night sunt doar câteva dintre binecunoscutele titluri. Atmosfera de sărbătoare va fi oferită de tenorii Eusebiu Huțan și Cristian Mogoșan și baritonii Florin Estefan și Cristian Hodrea, acompaniați de artiști instrumentiști aflați sub conducerea muzicală semnată de Ovidiu Lup.
Te invităm să trăiești alături de noi atmosfera de magie a Crăciunului și sperăm ca această sărbătoare plină de bucurie și entuziasm să îți aducă fericire, iar noi vom încerca să contribuim la aceasta cu ceea ce știm să facem cel mai bine – artă prin muzică!

Distribuție:
Conducerea muzicală: Ovidiu Lup
Regizor: Mihaela Sandu
Scenografie: Magdy Hawash
Regie scenă culise: Alina-Simona Nistor
Pian: Ovidiu Lup
Tenorul Eusebiu Huţan
Tenorul Cristian Mogoşan
Baritonul Florin Estefan
Baritonul Cristian Hodrea

Alege eBilet si ajuta mediul inconjurator. Printeaza eBiletul acasa si vino cu el la eveniment. Odata ce ai plasat si ai achitat comanda cu livrare prin eBilet, vei primi eBiletul in format electronic pe e-mail.

Biletele s-au pus in vanzare pe www.bilete.ro, în oficiile Postei Romane, in Magazinele Inmedio&Relay semnalizate Bilete.ro si în magazinele Germanos-Telekom.

Lista casieriilor Bilete.ro de la care se pot achizitiona biletele se poate verifica aici: Lista casieriilor Bilete.ro

Lista magazinelor Inmedio semnalizate Aici Bilete.ro de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Inmedio&Relay

Lista magazinelor Germanos de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Germanos-Telekom

Lista Oficiilor Postale semnalizate Aici Bilete.ro de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista Oficiilor Postale

Lista magazinelor Vodafone de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Vodafone

INFORMATII BILETE - call center 021.311.93.23 ( numar cu tarif normal) sau e-mail office@bilete.ro

Distribuie aceasta pagina

Newsletter @ Bilete.ro

Oferte exclusive si o editie saptamanala cu cele mai noi evenimente.