Bilete la Hierogamie. Incantatii

Data si locatia

ultimul eveniment a fost pe 24 apr 2019
momentan nu sunt programate alte evenimente

Se spune că fericirea nu depinde de ceilalți sau de lumea exterioară. Și că adevărata iubire se află în liniștea inimii. Aidoma mantrelor ori meditației sau rugăciunii, incantațiile reușesc să facă mintea să tacă și dau o șansă sufletului să ne spună cine este cu adevarat.

HIEROGAMIE. INCANTATII este un nou proiect semnat Jezebel o incursiune în spațiul ezoteric, shamanism, un peripluu prin curente religioase și culturi stravechi.

Un spectacol-experiență, despre transcendență, sublimare, transmutare, ce creează conexiuni cu o lume mai înaltă, prin intermediul incantațiilor, mantrelor, dansului ritualic, băii de sunete, art sand-ului, ce aduc, dincolo de actul artistic, vibrații purificatoare vindecătoare.

In spectacol evoluează, alături de Jezebel, alcătuind o tripletă magică, Mihaela Vosganian - compozitor, doctor în muzică, performer, fondatoarea trans-realismului arhetipal în artă, artistă distinsă cu Ordinul Meritul Cultural Cavaler și Mariana Pachis - scenograf, regizor și sand artist, artistă distinsă cu numeroase premii naționale și internationale pentru prodigioasa și prestigioasa sa carieră și activitate artistică.

Ca un alchimist modern, Jezebel și-a ales cu atentie instrumentistii care o vor acompania in aceasta incursiune. Va avea alături muzicieni excepționali, cu un bogat palmares artistic, național și internațional. Cristian Drâmbă– quena sud-american, flaut indian, fluiere romanesti, caval; Cosmo – bendir, Mohamad Zatari – oud, Răzvan Pisău – vioară.

Pret bilet : 30 lei

Prin cumpararea unui bilet de pe site-ul Bilete.ro, participantul se obliga sa respecte Regulile de participare si acces la spectacol, precum si Temenii si Conditiile site-ului Bilete.ro

Un bilet este valabil pentru o singura persoana. Toti participantii la spectacol, adulti si copii, trebuie sa cumpere bilet, indiferent de varsta. (Mai putin cazurile unde este specificata gratuitate in limita de varsta)

Va rugam sa respectati orele de acces in sala de spectacol inscriptionate pe bilet, pentru a evita aglomerarea pe caile de acces sau deranjarea celorlalti spectatori dupa inceprea spectacolului.
Alege eBilet si ajuta mediul inconjurator. Printeaza eBiletul acasa si vino cu el la eveniment. Odata ce ai plasat si ai achitat comanda cu livrare prin eBilet, vei primi eBiletul in format electronic pe e-mail.
Biletele s-au pus in vanzare pe www.bilete.ro, în oficiile Postei Romane, in Magazinele Inmedio&Relay semnalizate Bilete.ro si în magazinele Germanos-Telekom.
Lista casieriilor Bilete.ro de la care se pot achizitiona biletele se poate verifica aici: Lista casieriilor Bilete.ro
Lista magazinelor Inmedio semnalizate Aici Bilete.ro de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Inmedio&Relay
Lista magazinelor Germanos de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Germanos-Telekom
Lista Oficiilor Postale semnalizate Aici Bilete.ro de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista Oficiilor Postale
INFORMATII BILETE - call center 021.311.93.23 ( numar cu tarif normal) sau e-mail office@bilete.ro.

Distribuie aceasta pagina

Newsletter @ Bilete.ro

Oferte exclusive si o editie saptamanala cu cele mai noi evenimente.