Hansel si Gretel - Palatul Copiilor

Data si locatia

ultimul eveniment a fost pe 31 mar 2019
momentan nu sunt programate alte evenimente

Hansel și Gretel sunt doi copilași, frate și soră, pe care părinții, datorită săraciei în care trăiesc, hotărec să îi părăsească în adâncul pădurii. Istețimea, curajul și încrederea îi ajută pe cei doi să lupte, pentru a învinge vrăjitoarea și pentru a găsi drumul de întoarcere spre casa părintească.
Peripețiile prin care trec personajele, interpretate cu măiestrie de actori, sunt deosebit de captivante, cu atât mai mult cu cât o parte din scene se interpretează în sală, chiar în mijlocul publicului. Spectacolul este o împltetire armonioasă între teatru, muzică și multe, multe situații comice. Acesta este cu atât mai fascinant cu cât, pentru realizarea lui, sunt folosite lumini și efecte speciale ("blacklight neon" - piese de decor fluorescent) care crează o atmosferă impresionantă și extrem de ... reală.

Piesa de teatru "Hansel și Gretel" este o adaptare a celebrei povești cu același titlu scrisă de Frații Grimm.

Copiii peste 2 ani plătesc bilet.

Pret bilet : 25 lei

Prin cumpararea unui bilet de pe site-ul Bilete.ro, participantul se obliga sa respecte Regulile de participare si acces la spectacol, precum si Temenii si Conditiile site-ului Bilete.ro

Un bilet este valabil pentru o singura persoana. Toti participantii la spectacol, adulti si copii, trebuie sa cumpere bilet, indiferent de varsta. (Mai putin cazurile unde este specificata gratuitate in limita de varsta)

Va rugam sa respectati orele de acces in sala de spectacol inscriptionate pe bilet, pentru a evita aglomerarea pe caile de acces sau deranjarea celorlalti spectatori dupa inceprea spectacolului.
Alege eBilet si ajuta mediul inconjurator. Printeaza eBiletul acasa si vino cu el la eveniment. Odata ce ai plasat si ai achitat comanda cu livrare prin eBilet, vei primi eBiletul in format electronic pe e-mail.
Biletele s-au pus in vanzare pe www.bilete.ro, în oficiile Postei Romane, in Magazinele Inmedio&Relay semnalizate Bilete.ro si în magazinele Germanos-Telekom.
Lista casieriilor Bilete.ro de la care se pot achizitiona biletele se poate verifica aici: Lista casieriilor Bilete.ro
Lista magazinelor Inmedio semnalizate Aici Bilete.ro de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Inmedio&Relay
Lista magazinelor Germanos de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Germanos-Telekom
Lista Oficiilor Postale semnalizate Aici Bilete.ro de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista Oficiilor Postale
INFORMATII BILETE - call center 021.311.93.23 ( numar cu tarif normal) sau e-mail office@bilete.ro.

Distribuie aceasta pagina