Bilete la Handbal pentru Emilia

Data si locatia

ultimul eveniment a fost pe 20 dec 2019
momentan nu sunt programate alte evenimente

Federația Română de Handbal a pregătit un meci cu totul special pentru Emilia. Participanții la Cursul National Master Coach FRH, foști mari campioni și campioane ale României vor reintra pe parchet cu ocazia meciului caritabil Handbal pentru Emilia!

Suma strânsă pe biletele de intrare va merge către Emilia Ghilezan, o mică campioană în vârstă de 12 ani care a suferit recent un accident cumplit de tren în urma căruia medicii au fost nevoiți să-i amputeze piciorul drept. Pentru a o ajuta cu o parte a cheltuielilor de tratatment si montarea protezei avem nevoie și de ajutorul vostru.

Biletul de acces acoperă atât meciul caritabil cât și partidele amicale pe care le vor susține naționalele de tineret în aceeași zi.

Romania vs Polonia – Tineret Masculin – 16.15
Meci Caritabil – Participanți Programul Master Coach – 18.15
România vs Cehia – Tineret Feminin 20.00

Pret bilet : 15 Lei

Prin cumpararea unui bilet de pe site-ul Bilete.ro, participantul se obliga sa respecte Regulile de participare si acces la spectacol, precum si Temenii si Conditiile site-ului Bilete.ro

Un bilet este valabil pentru o singura persoana. Toti participantii la spectacol, adulti si copii, trebuie sa cumpere bilet, indiferent de varsta. (Mai putin cazurile unde este specificata gratuitate in limita de varsta)

Va rugam sa respectati orele de acces in sala de spectacol inscriptionate pe bilet, pentru a evita aglomerarea pe caile de acces sau deranjarea celorlalti spectatori dupa inceprea spectacolului.

Alege eBilet si ajuta mediul inconjurator. Printeaza eBiletul acasa si vino cu el la eveniment. Odata ce ai plasat si ai achitat comanda cu livrare prin eBilet, vei primi eBiletul in format electronic pe e-mail.

Biletele s-au pus in vanzare pe www.bilete.ro, în oficiile Postei Romane, in Magazinele Inmedio&Relay semnalizate Bilete.ro si în magazinele Germanos-Telekom.

Lista casieriilor Bilete.ro de la care se pot achizitiona biletele se poate verifica aici: Lista casieriilor Bilete.ro

Lista magazinelor Inmedio semnalizate Aici Bilete.ro de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Inmedio&Relay

Lista magazinelor Germanos de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Germanos-Telekom

Lista Oficiilor Postale semnalizate Aici Bilete.ro de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista Oficiilor Postale

Lista magazinelor Vodafone de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Vodafone

INFORMATII BILETE - call center 021.311.93.23 ( numar cu tarif normal) sau e-mail office@bilete.ro.

Distribuie aceasta pagina

Newsletter @ Bilete.ro

Oferte exclusive si o editie saptamanala cu cele mai noi evenimente.