Halloween Special - Grimus, Lucia

Data si locatia

ultimul eveniment a fost pe 30 oct 2018
momentan nu sunt programate alte evenimente

Marți - 30 octombrie - vino (dacă îndrăznești) la o seară specială de Halloween în Orașul cu Chef de Groază - Berăria H. Ți-am pregătit două show-uri de poveste cu trupa GRIMUS, una din cele mai populare trupe rock din noua școală și LUCIA, artista al cărei album "Samsara" se bucură de un real succes în zona underground și numai.

Te vei îngrozi cât de tari sunt concertele, cât de bună este berea şi câte alte sperieturi şi concursuri de groază ţi-am pregătit. Vom avea monștri, face painting și muuulte alte surprize care te vor lăsa pur și simplu mască. :)

Accesul este gratuit până la ora 19:45. După ora 19:45, biletele costă 30 lei.

Bilete:
- online de pe bilete.ro
- fizic de la Berăria H sau din magazinele InMedio şi Germanos
- de la intrare în seara evenimentului

✔ Copiii cu vârsta sub 10 ani (inclusiv) nu plătesc bilet / nu au loc rezervat la masă.

Show: 21:30

GRIMUS (bio pe scurt):

Cu mai bine de 12 ani de activitate, clujenii de la Grimus au devenit o trupă-fanion a mișcării alternative de la noi din țară. Au lansat până acum patru albume de studio, cel mai recent – „Unmanageable Species” – în primăvara anului 2018, și au avut concerte în deschiderea unor mari artiști internaționali precum Queen, Red Hot Chili Peppers, Placebo, Kasabian, Moby.

Cu compoziții când energice și optimiste, când profunde și pline de semnificații, Grimus aduc cu ei întotdeauna un spectacol sincer, elegant și plin de vitalitate.

Componența:
Bogdan Mezofi (voce)
Valentin Rauca (chitară)
Cristian Csapo (chitară)
Lehel Kiss (clape)
Titus Vadan (bass)
Turi Gabor-Peter (tobe)

LUCIA (bio pe scurt):

În prezent, Lucia promovează cel de-al doilea său album, Samsara. Anunțat prin videoclipul „FRTHR” la începutul lui 2018, albumul reprezintă o nouă etapă muzicală – mai matură, mai experimentală și incredibil de sinceră. O veritabilă „renaștere”, în ton cu titlul albumului, și în același timp o
călătorie într-un univers sonor propriu creat de Lucia alături de cei trei producători cu care a lucrat, Alexei Țurcan (Travka), Dan Georgescu (byron) și Robert Iulian (Next EX).

Distribuie aceasta pagina