Bilete la Gyerekünk

Alege evenimentul

07 mar

ora 19:00

REPROGRAMAT pe 07 mar 2020

Csikszereda, Csiki Jatekszin

Bilete   

de la 30,00 RON

Adauga En Garde la bilet
Si banii se intorc la tine daca nu ajungi la eveniment. Afla mai multe aici.
14 mar

ora 19:00

REPROGRAMAT pe 14 mar 2020

Csikszereda, Csiki Jatekszin

Sold Out   

bilete epuizate

Adauga En Garde la bilet
Si banii se intorc la tine daca nu ajungi la eveniment. Afla mai multe aici.

Péter Halász:
Copilul nostru

”Cum se poate că în teatru nu se nasc iubiri ca la cinema. La cinema se ating genunchii, mâinile alunecă pe coapse. La teatru, însă, pe durata spectacolului Romeo și Julieta – nimic. La teatru nu. Intrăm, ieșim, ne uităm, aplaudăm, plecăm, suspinăm: am avut o seară de neuitat. De fapt când intrăm la un spectacol de teatru știm deja că vom avea parte de o amintire frumoasă...” ( Péter Halász: Copilul nostru – coșmar la teatru)

Distribuție:
SOȚ (Sándor Turóczi ): Csaba Vass
SOȚIE (Sára): Anna Sándor
PROFESOARĂ BILOGIE: Tibor Pap
SECRETARĂ: Csilla Dálnoky
DOCTORIȚĂ: Bernadetta Fekete
PREZENTATOR, SUNET DE TELEFON, POLIȚIST, MOȘ CRĂCIUN, VOCE DE COPIL, FATĂ, PLASATOARE, STRĂIN: László Puskás

Scenograf: Rebeka Hatházi
Dramaturgie: Katalin Deák
Regia artistică: András Hatházi

Premieră: 16 februarie 2020

Va aducem la cunostinta ca pe langa preturile biletelor sau abonamentelor afisate, pot exista si costuri aditionale ce trebuie suportate de dvs., respectiv: cost de livrare (in cazul in care veti solicita livrarea prin curier a biletului/abonamentului); cost Asigurare En Garde (in cazul in care veti opta pentru incheierea unei asigurari de bilete) si cost procesare Bilete.ro.
Prin cumpararea unui bilet sau abonament de pe site-ul nostru Bilete.ro, cumparatorul se obliga sa respecte Regulile de participare si acces la eveniment, precum si Temenii si Conditiile site-ului Bilete.ro

Un bilet este valabil pentru o singura persoana. Toti participantii la eveniment, adulti si copii, trebuie sa cumpere bilet sau abonament, indiferent de varsta. (Mai putin cazurile unde este specificata gratuitate in limita de varsta).
Va rugam sa respectati orele de acces in sala de spectacol sau in locul de desfasurare a evenimentului inscriptionate pe bilet, pentru a evita aglomerarea pe caile de acces sau deranjarea celorlalti spectatori dupa inceperea spectacolului/evenimentului

Alege eBilet si ajuta mediul inconjurator. Printeaza eBiletul acasa si vino cu el la eveniment. Odata ce ai plasat si ai achitat comanda cu livrare prin eBilet, vei primi eBiletul in format electronic pe e-mail.

INFORMATII BILETE - call center 021.311.93.23 ( numar cu tarif normal) sau e-mail office@bilete.ro.

Distribuie aceasta pagina

Newsletter @ Bilete.ro

Oferte exclusive si o editie saptamanala cu cele mai noi evenimente.