Bilete la GUST - eveniment coolinar neoromânesc cu chef Bogdan Vavrița

Data si locatia

24 apr

ora 19:00

GUST - eveniment coolinar neoromânesc cu chef Bogdan Vavrița - ANULAT

Cluj-Napoca, Casa Tiff

Detalii   

eveniment anulat

Adauga En Garde la bilet
Si banii se intorc la tine daca nu ajungi la eveniment. Afla mai multe aici.

GUST e despre întâlniri reale cu gusturi familiare, completate de descoperiri mereu noi, mereu revelatoare. Este o invitație la a gusta, a simți si a trăi arta culinară într-un mod profund personal. Pentru că GUST se întâmplă într-un loc creativ, unde bucătăria devine o formă de exprimare. Pentru bucătar și, deopotrivă, pentru cel care gustă.

Bucătarul nu e doar arhitect de preparate, ci și povestitor ce împarte cu ceilalți inspiratia și pasiunea din spatele fiecărui fel de mâncare. Oricare ar fi stilul lui, GUST creează un spațiu pentru povestea fiecărui ingredient ori a tehnicii culinare folosite de cel ce-i dă viață în farfurie.

La rândul lui, invitatul la masă devine narator al propriilor experiențe, pentru că aromele aduc cu ele nu doar gusturi, ci și amintiri - aroma prăjiturii de casă a bunicii sau, poate, o descoperire culinară într-o călătorie exotică. Iar la GUST fiecare e îmbiat să împărtășească. Masa devine, astfel, loc de vorbă, dialog între aromă și amintire, între cel care creează și oaspetele lui.

GUST e o comunitate de povestitori culinari. Ia și tu un loc la masă!

_______________________

Moment coolinar neoromânesc cu chef Bogdan Vavrița

A treia ediție GUST îl aduce din nou pe chef Bogdan Vavrița, cunoscut pentru abordarea curajoasă în noua bucătărie românească. După o perioadă în care a colaborat cu cele mai apreciate restaurante din Londra, incluse în topurile internaționale, Bogdan s-a întors acasă, unde și-a propus să adauge priceperea și accentul personal în gastronomia autohtonă.

Pe 24 aprilie 2024, Bogdan își propune să ofere un ‘moment coolinar’ neoromânesc în spațiul intim și discret al Sălii Studio de la Casa TIFF, ce împarte aceeași curte urbană cu VISUIN. Nut (a) house.

O seară în care conversația va curge firesc în jurul preparatelor lui Bogdan, ce ne va purta cu el într-un adevărat roller-coaster a gastronomiei de autor, totul acompaniat de pairingul de vinuri autohtone atent selectate, ori cocktailuri neoromânești, după gustul fiecăruia.

Despre VISUIN
VISUIN. Nut(a) house este o “băutorie” din Cluj-Napoca, una cu șmâc. Vorbim despre băutură de autor, mixologie, pasiune și, musai, despre meserie. Un gastro-pub ‘casual dining’, unde este explorată bucătăria modernă, inovativă, pornită și gândită în jurul ingredientelor locale și sănătoase. Îi găsiți în centrul Clujului, pe strada Universității nr. 6.

Detalii eveniment
24 aprilie 2024, ora 19.00
Sala Studio, Casa TIFF / str. Universității nr. 6, Cluj-Napoca

Distribuie aceasta pagina

Newsletter @ Bilete.ro

Oferte exclusive si o editie saptamanala cu cele mai noi evenimente.