Grupul Voua

Data si locatia

ultimul eveniment a fost pe 05 dec 2016
momentan nu sunt programate alte evenimente

Pregătiți-vă de sărbători cu Rețeta de râs a grupului Vouă! Luni, 5 decembrie, de la ora 19:00, grupul Vouă prezintă la Sala Dalles un spectacol de umor de cea mai bună calitate, potrivit pentru toate vârstele!

Vouă este una dintre cele mai cunoscute trupe de umor ale țării, care anul viitor va împlini trei decenii si jumătate de existență, timp în care a încântat prin spectacolele și aparițiile TV multe generații de iubitori de satiră de bună calitate!
Spectacolul "Rețeta de râs", în regia lui Adrian Fetecău, mentorul grupului, este un show de umor de cea mai bună calitate, fără niciun strop de vulgaritate si care poate fi un cadou ideal pentru familii cu membri de toate vârstele! “Vouă vă garanteaza două ore de râs continuu, în care momentele de umor vor alterna cu cele de parodii muzicale!” – Adrian Fetecău.

Spectacolul "Rețeta de râs" a fost prezent anul acesta în mai multe orașe din țară în festivaluri de umor și de teatru, la manifestări studențești, primind peste tot aprecieri unanime!

Veniți luni, 5 decembrie, ora 19:00 la Sala Dalles să vă luați "Rețeta de râs" semnată de doctorii în umor de la grupul Vouă!

Pret bilet:

Categoria 1: 40 lei
Categoria 2: 30 lei

Distribuie aceasta pagina