Greuceni N Concert

Data si locatia

ultimul eveniment a fost pe 11 apr 2017
momentan nu sunt programate alte evenimente

O țară întreagă îi cunoaște drept legende vii, maeștri și monștri sacri ai muzicii românești, dar nimeni nu i-a văzut până acum cântând împreună pe aceeași scenă. Pe 11 Aprilie, la Berăria H, ai ocazia rară de a-i vedea în premieră pe Greuceni N’Concert, un super group format din cei mai buni instrumentiști români împreună cu două voci de excepție.

Componența grupului: Ovidiu Lipan Țăndărică (TOBE), Marian Cleante (VIOARĂ), Alex Mușat (CHITARĂ), Marius Mihalache (ȚAMBAL), Teo Boar (CHITARĂ), Nashu (TOBE), Relu (CLARINET), Iulian Vrabete (BASS), Vlady Cnejevici (CLAPE), Paula Seling (VOCE), Bodo (VOCE).

La 20:00 te așteptăm cu masa pusă, iar de la 22:00 cu spectacolul pe scenă.

Bilete:
75 LEI - Cat. A - în faţa scenei cu loc la masă
45 LEI - Cat. B - acces general cu loc la masă
35 LEI - Cat. C - părţile laterale cu loc la masă

Pentru acest eveniment rezervările se preiau doar după achiziţionarea biletelor.

Rezervările se fac la:
- 0725 345 345 (în cazul în care linia este ocupată trimiteţi un SMS cu numele şi noi vom suna înapoi în cel mai scurt timp pentru confirmarea detaliilor) sau la vreau@berariah.ro

Prezentarea protagoniștilor:

Ovidiu Lipan Țăndărică este un artist desăvârșit, fiind recunoscut ca unul dintre principalii protagoniști ai rock-ului românesc. Prin celebrele sale compoziții precum "Natalis", "Margareta" sau "Tango Toledo", acesta a reușit să se impună ca reprezentant al genurilor multi-etnice din spațiul românesc.

Marian Cleante este recunoscut pentru măiestria cu care mânuiește vioara, reușind să-și cucerească publicul cu cele mai vibrante acorduri.

Alex Mușat este un chitarist de blues extrem de talentat care s-a remarcat anul trecut în marea finală de la Vocea României. Deși se află încă la început de drum, rolul lui printre "Greuceni" este acela de a deschide calea artiștilor tineri spre un parcurs propriu și plin de succes în muzica românească.

Marius Mihalache este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați țambaliști români. Acesta poate interpreta la țambal, într-un mod impresionant, piese din stiluri muzicale extrem de diferite: de la muzică clasică și folclor, până la jazz și etno-jazz.

Teo Boar este considerat unul dintre cei mai buni chitariști din țară și o legendă vie a poprock-ului românesc.

Claudiu "Nashu" Purcărin bate la tobe încă din anul 1994 și este fost membru al trupei SISTEM, în prezent activând în formația Nightloosers.

Vlady Cnejevici, fost membru al trupei Compact și actual coleg cu Teo Boar în trupa Pacifica, este unul din cei mai buni claviaturiști români.

Aurel Mirea (Relu) este leader-ul orchestrei Zuralia, recunoscuți pentru fuziunea originală dintre folclorul romanesc și muzica tradițională Gypsy.

Iulian Vrabete nu este doar basistul trupei Holograf, ci și chitarist, compozitor sau textier al multora dintre hit-urile trupei. Mai mult decât atat, acesta aste cunoscut și ca prezentator al multor emisiuni despre muzica rock.

Paula Seling este cu siguranță una dintre cele mai plăcute voci ale muzicii românești. În anul 2014, a reprezentat România în finala Eurovision unde a reușit să se claseze pe locul 3.

Bodo este solistul și fondatorul trupei Proconsul, prima trupă din România care a câștigat trofeul "Cerbul de Aur”.

Distribuie aceasta pagina