Gasca Zurli la Circul Metropolitan

Data si locatia

ultimul eveniment a fost pe 25 feb 2018
momentan nu sunt programate alte evenimente

Ministagiune Gașca Zurli la Circul Metropolitan București!

Gasca Zurli va susține primele spectacole din 2018 in sala Circului Metropolitan din Bucuresti, Aleea Circului nr. 15. Cinci spectacole diferite, câte unul în fiecare duminică, începând cu 28 ianuarie.
Astfel, în fiecare duminică, de la ora 15.00, magia lumii Zurli va asteapta la Circul Metropolitan. "Tiribam, Tiribum", "Am o căsuță mica", "Vreau Pupic de Noapte Buna", "Animale Colorate" și "Hai la masa!" sunt spectacolele pe care prietenii Găștii Zurli vor avea sansa să le vada sau sa le revadă la început de an.
Cei mici vor spune cu mânuțele întinse cuvintele magice "Tiribam, tiribum", vor cânta cot la cot cu oamenii mari "Am o căsuță mica" și se vor rosti "Vreau Pupic de Noapte Bună". Îi vor reîntâlni pe Tasha și Tashu, cei doi căței simpatici din Gașca Zurli și vor prepara, împreună cu Bucătărașul Zurli, cea mai delicioasă supă invizibilă.
Primul spectacol jucat la Circul Metropolitan va fi "Animale Colorate", pe 28 ianuarie, de la ora 15.00. Programul spectacolelor se regăsește, integral, pe www.circulmetropolitan.ro.

Accesul copiilor cu vârste de până la 2 ani este gratuit, iar cei care depășesc această vârstă (2 ani) vor plăti integral bilet de intrare.

În atenția persoanelor cu dizabilități,

Vă informăm că, în conformitate cu prevederile articolului 21 din legea 448 / 2006, privind protecția și promovarea drepturilor persoanelor cu handicap, institutia acorda gratuitati in limita locurilor disponibile dar nu mai mult de 3 locuri la fiecare Concert - eveniment gazduit. Acordarea gratuităților, cât și accesul la spectacole se va face numai pe bază de programare si in baza unor documente doveditoare.

Va multumim!

Distribuie aceasta pagina