Bilete la Gasca Zurli - Casa Zurli

Data si locatia

ultimul eveniment a fost pe 23 apr 2019
momentan nu sunt programate alte evenimente

Gașca Zurli prezintă spectacolul Casa Zurli

Gașca Zurli îi invită pe toți copiii din România în Casa Zurli, cea mai veselă și colorată căsuță din lume. Cine vrea să intre în căsuța Zurli trebuie să spună parola: Bucurie! Și ușa ei magică se deschide numaidecât.

Casa Zurli este un spectacol care împletește armonios ideea că spiritul unei case se află în inimile celor care o locuiesc, că atunci când facem curățenie în case facem curat și în mintea și sufletele noastre, că armonia este o muncă de echipă care implică fiecare membru al familiei. Iar atunci când reușim să găsim echilibrul între toate acestea, viața noastră este mai frumoasă! Cea mai nouă producție marca Zurli aduce cântece nou-nouțe prin care cei mici învață să fie responsabili, jucându-se.

Aflăm împreună cu Fetița Zurli și prietenii din Gașcă cum facem să trăim în armonie, pace și iubire într-o casă, trecând peste micile tentații care ne fac să creăm haos. În Casa Zurli, fiecare are spațiul lui de care se îngrijește și are un rol foarte important, pe care se străduiește să îl ducă până la capăt.

Fetița Zurli domnește peste Împărăția șosetelor și ajută la curățenie, Tanti Prezentatoare scrie povești și jocuri în colțișorul ei, Zdrăngănel și-a legat chitara de gât și cântă de dimineața și până seara, Lulu, ajuns mare bucătar, se îngrijește ca bucătăria să fie curată și vasele spălate, Vrăjimăturica strânge toate jucăriile împrăștiate prin casă. Mulțumesc și Truli se joacă cât e ziua de lungă, iar Clopoțel este responsabil cu pauza. Ca în orice casă, există și reguli pe care, uneori, uităm să le respectăm.

Astfel, într-o zi, Lulu s-a săturat să fie el cel care aranjează și strânge masa și nu mai vrea sa spele vasele adunate în chiuvetă. Vrăjimăturica nu mai vrea să strângă toată ziua jucăriile lăsate peste tot prin casă de băieți, iar Fetița Zurli refuză vehement să mai împacheteze șosete și să ajute la curățenie, în timp ce Truli se hârjonește cu Zdrăngănel, iar Mulțumesc îl tachinează pe Clopoțel. Haosul a cuprins Casa Zurli. La un moment dat, Tanti Prezentatoarea a intrat în casă. În mână ținea o scrisoare pentru Gașca Zurli. Scrisoarea era din partea Casei. Da, o casă poate să scrie o scrisoare, mai ales atunci când membrii ei nu se mai înțeleg și o neglizează, când lăsă entuziasmul să se transforme în nepăsare și curățenia în mizerie, când grija față de ea și bucuria de o locui se transformă în indiferență. Și casele au suflet și tânjesc să le spunem „Bună dimineața!” cu zâmbetul pe buze, iar atunci când uităm să fim politicoși ele se simt părăsite.

Casa Zurli este plină de povești frumoase care abia așteaptă să fie spuse, scrise cu grijă și dragoste de Mirela Retegan. O producție plină de culoare care aduce în prim plan valori importante pentru copii și părinți.

Primăvara aceasta, Casa Zurli își deschide ușa pentru cei ce îi trec pragul. Gașca Zurli ajunge în lunile martie și aprilie 2019 în 11 orașe din România, în căutare de căsuțe și familii Zurli.

Biletele sunt disponibile pe www.bilete.ro, în oficiile Poștei Române, în Magazinele Inmedio semnalizate Bilete.ro și în magazinele Germanos.

• 22 martie, ora 19.00 – TIMIȘOARA - SALA SPORTURILOR OLIMPIA
• 24 martie, ora 17.00 - CLUJ NAPOCA – SALA POLIVALENTĂ
• 26 martie, ora 19.00 - BRAȘOV – SALA DACIA, COMPLEX LUX DIVINA
• 30 martie, ora 17.00 – CĂLĂRAȘI - SALA SPORTURILOR
• 31 martie, ora 17.00 - GALAȚI- SALA SPORTURILOR
• 13 aprilie, ora 17.00 – BOTOȘANI - SALA SPORTURILOR ELISABETA LIPA
• 14 aprilie, ora 17.00 - BACĂU- TEATRUL DE VARĂ RADU BELIGAN
• 15 aprilie, ora 19.00- BUZĂU - SALA SPORTURILOR
• 19 aprilie, ora 19.00 – CRAIOVA - SALA POLIVALENTĂ
• 21 aprilie, ora 17.00 - TÂRGU JIU- SALA SPORTURILOR
• 23 aprilie, ora 19.00 - BUCUREȘTI – SALA POLIVALENTĂ

PREȚ BILETE

• Categoria 2 - 45 lei
• Categoria 1- 90 lei
• Categoria VIP- 200 lei ( posesorii acestei categorii de bilet vor beneficia la finalul spectacolului de acces la întâlnirea specială cu Gașca Zurli )

INFORMAȚII BILETE - call center 021/ 311.93.23 ( numar cu tarif normal) sau e- mail office@bilete.ro

Un bilet este valabil pentru o singură persoană. Toți participanții la spectacol, adulţi si copii, trebuie să cumpere bilet, indiferent de vârstă.

Accesul minorilor (0-18 ani) în locatia evenimentului se face doar însoțiți de minim un adult (părinte sau tutore legal).

Accesul în locația evenimentului se face cu aproximativ o oră înainte de începerea spectacolului. Vă rugăm nu întârziați!

Persoanele care ajung după începererea spectacolului au acces în sală, dar își pierd locurile și vor putea ocupa loc, doar în limita scaunelor rămase libere.

Atenție, se filmează!

Prin cumpărarea unui bilet Participantul se obligă să respecte Regulile de participare și acces la spectacol, reguli disponibile pe http://zurli.ro/reguli-de-participare-si-acces-gasca-zurli/reguli-de-participare-si-acces-gasca-zurli-casa-zurli-id3300.html

Distribuie aceasta pagina

Newsletter @ Bilete.ro

Oferte exclusive si o editie saptamanala cu cele mai noi evenimente.