Gardienii Terrei

Data si locatia

0 evenimente in viitorul apropiat
revin-o in curand

Urmare deciziei Guvernului de a declara ziua de 13 august, zi de doliu national, board-ul CIADO a decis reprogramarea evenimentului Gardienii Terrei, in data de 17 septembrie 2016, ora 11.00, Teatrul de vara Mihai Eminescu.

Persoanele care au achizitionat bilete prin intermediul www.bilete.ro si doresc sa renunte la acestea si sa recupereze contravaloarea biletelor achizitionate (fara taxele de curierat sau de transfer bancar - conform conditiilor de vanzare de bilete ale www.bilete.ro ) o vor putea face la casieria sau sediul www.bilete.ro prezentand biletele achizitionate si codul comenzii de bilete in perioada 12 August - 16 Septembrie 2016!

Persoanele care sunt in imposibilitatea de a ajunge la casieria sau sediul bilete.ro pot trimite biletele prin curier la sediul Bilete.ro (pana in maximum data de 16 Septembrie 2016 - data la care biletele trebuie sa ajunga in sediul bilete.ro) contravaloarea biletelor returnandu-se in contul indicat de persoana care a achizitionat biletele.

Premiera spectacolului - Gardienii Terrei !

În spectacolul din 13 august, copiii vor întâlni cei cinci super eroi a căror misiune este de a proteja planeta pe care trăim, Terra, de efectele nocive ale activității oamenilor asupra echilibrului naturii. Cei cinci super eroi se numesc Gardienii Terrei. Fiecare are o misiune specială în echipă și protejează elemente de bază ale Terrei, așa cum o spune și numele lor: Gardianul Pământului, Gardianul Apei, Gardianul Aerului, Gardianul Energiei, Gardianul Vieții. În spectacol, copiii vor avea ocazia să descopere misiunea fiecăruia și puterile pe care le au, puteri dăruite lor de Terra, Zeița Pământului. Aventura la care vor lua parte copiii și părinții pe 13 august este provocată de întâlnirea Gardienilor Terrei cu Don Juan. Don Mari Juan este un seducător ce promite o stare de bună dispoziție eroilor și sprijin în momentele de tensiuni emoționale. În același timp,darul seducător ascunde pericole pe care eroii și spectatorii le descoperă împreună. Cu toții vor reuși să scape din mrejele fermecătorului Don Juan cu ajutorul Terrei, Zeița Pământului și a Petrecărețului Ciro de Luca & Alexxa, prin arta muzicii, bucuria dansului și a jocului.

În finalul spectacolului, toți copiii și părinții sunt invitați să devină ajutoarele Gardienilor Terrei. Iar pe scenă va urca o “armată” spectaculoasă de motocicliști, ce promit să îi sprijine pe Gardieni și copii în acțiunile lor.

Evenimentul face parte din programul național cultural “Artă Contra Drog” si este organizat de CIADO Romania in parteneriat cu Asociatia Culturala Dracula, Centrul Cultural “ Mihai Eminescu “ si FreeRiders . Accesul se face pe baza de donatie fixa .

Distribuie aceasta pagina