GALA UFT - Ultimate Fighting Tournament 2017

Data si locatia

ultimul eveniment a fost pe 05 mai 2017
momentan nu sunt programate alte evenimente

ULTIMATE FIGHTING TOURNAMENT
Gală de MMA și Kickbox în Cușcă

Cea de a 6-a ediție a Galei UFT - Ultimate Fighting Tournament va avea loc la Cluj-Napoca, pe data de 5 Mai 2017, la Sala Sporturilor ‘Horia Demian’. UFT VI va aduce în fața publicului un show de proporții, cu cele mai spectaculoase lupte organizate vreodată în municipiu. Vom pune în joc prima CENTURA UFT, pe reguli de MMA, la categoria -77kg!

Main-event-ul, pe reguli de Kickbox a celei de-a VI-a ediții a Galei UFT, va fi meciul pentru Centura Transilvaniei la Kickbox, la categoria -80kg, disputat între Flavius Boiciuc, detinatorul centurii și Cibu Adrian, câștigătorul Piramidei de calificare de anul trecut. Fanii sporturilor de contact sunt așteptati în număr cât mai mare să își susțină favoriții la acest eveniment unic în Cluj, eveniment ce va întruni 24 de luptători ce vor lupta în cadrul a 12 meciuri pe reguli de arte marțiale mixte dar și pe reguli de K1, în Cuscă. Vor lupta cei mai buni luptători din Cluj, din Transilvania dar și din Olanda, Anglia, Moldova sau Germania. La ediția anterioară Sala Sporturilor ‘Horia Demian’ a fost plină la capacitate de 90% iar la această ediție se anunță un public care va umple sala până la refuz. Vor fi invitați speciali din rândul celor mai mediatizați luptători români, sportivi care luptă în cele mai mari promoții internaționale. Ion Surdu, Samer Hassoun, Islam Rechidov, Dorin Stan, Pisari Andrei, Cibu Adrian și Pop Sorin sunt doar o parte din sportivii care vor reprezenta municipiul Cluj-Napoca.

Biletele vor porni de la prețul de 35 lei în presale iar pe parcurs vor ajunge până la 50 de lei în ziua evenimentului.
Prețul la Masa Vip va fi de 135 lei/ loc.
Masa Vip conține 6 locuri și va avea o consumație inițială inclusă.

Mai multe informații se pot găsi pe pagina de facebook a promoției: fb.com/UFT.ro, sau pe pagina evenimentului: www.uft.ro . Organizatorii țin să le mulțumească tuturor celor care se implică în dezvoltarea artelor marțiale și a sportului în general. Mulțumim NTT DATA, Coral Impex, OMNIPASS, Cisela Transcom, World Express Spedițion, SpotOptik, HC Kinetic, Reserve EyeWear, CDJ Events, Casei de Cultură a Studenților Cluj, DJST CLUJ, Consiliului Județean Cluj, precum și Primăriei și Consiliului Local Cluj-Napoca.

Distribuie aceasta pagina