Bilete la Gala Semenic Fest Folk

Data si locatia

ultimul eveniment a fost pe 01 aug 2020
momentan nu sunt programate alte evenimente

Cu mare bucurie vă anunțăm că tradiția continuă și anul acesta, cu toate că circumstanțele au fost, așa cum știți, restrictive și incerte.
Luna august a adus în fiecare an în Poiana Lupului cele mai importante nume ale muzicii folk, de 13 ani fără întrerupere, chiar și în urmă cu trei ani, când un incendiu devastator a mistuit restaurantul și scena Lupo. Și totuși festivalul a renăscut din propria cenușă cu ajutorul artiștilor care au cântat pro bono, cu susținerea minunatului nostru public care a contribuit împreună cu prietenii și sponsorii noștri la reconstrucția locației și continuarea acestui vis frumos.
1 și 2 august 2020 vor fi două zile de sărbătoare a muzicii alături de: Mircea Baniciu, Mircea Vintila, Maria Gheorghiu & Radu Grațianu, Magda Pușcaș & Rareș Suciu, Tatiana si Marius Ojog, Marius Bațu, Marius Matache & Berti Barbera, Elven Bird.
Condițiile impuse de legile apărute în contextul pandemiei Covid19 și recomandările sanitare ne obligă la respectarea unor regului organizatorice și pe această cale vă informăm:
Au fost puse in vanzare doar abonamente pentru ambele seri. Abonamentul achiziționat este valabil pentru o singură persoană, copiii care în alți ani aveau intrare gratuită la festivalul nostru, de data aceasta vor intra tot pe bază de bilet pentru ca autoritățile să știe numărul exact de parcipanți (acesta fiind restricționat la 500 de persoane indiferent de vârstă). Publicul va fi orientat de către organizatori și voluntari spre o poziționare corectă în Poiana Lupuilui, care să asigure distanțarea socială impusă. Purtarea maștii de protecție este de asemenea necesară pentru accesul in Poiană.
Vă așteptăm cu drag in Poiana Lupului la o ediție "mai altfel" a Galei Semenic Fest Folk 2020.

Distribuie aceasta pagina

Newsletter @ Bilete.ro

Oferte exclusive si o editie saptamanala cu cele mai noi evenimente.