Bilete la Gala Lucia Stănescu. Un vis a fost…

Data si locatia

29 sept

ora 19:00

Gala Lucia Stanescu. Un vis a fost…

Cluj-Napoca, Opera Romana

Bilete   

de la 40,00 RON

Adauga En Garde la bilet
Si banii se intorc la tine daca nu ajungi la eveniment. Afla mai multe aici.

Concert în memoriam Lucia Stănescu
Soprana Lucia Stănescu este recunoscută ca fiind una dintre marile personalități ale culturii românești din a doua jumătate a secolului XX. Devenind solistă a Operei clujene încă din anul IV de studenție, artistă lirică de faimă internaţională, soprană cu o voce splendidă și unică, Lucia Stănescu a urmat un amplu repertoriu operistic, interpretat mereu cu aceeași măiestrie admirabilă.
Apreciată pentru excepţionala sa artă interpretativă şi puritatea vocii, pentru activitatea sa artistică şi bogata experienţă, i-a fost încredinţată funcţia de Director al Operei Naționale Române din Cluj-Napoca, îndeplinită cu dăruire între 1970-1971, respectiv 1974-1975, ani încununați de rezultate remarcabile, de numeroase premiere, un nivelul artistic superior și un lung șir de turnee internaționale care au consolidat prestigiul operei clujene în întreaga lume. Mai mult decât atât, soprana a fost singura femeie director din istoria de un secol a Operei clujene.
Vă invităm să aducem împreună un elogiu într-o gală comemorativă a unui an de la trecerea în neființă a regretatei soprane LUCIA STĂNESCU, prin emoția artistică a soliștilor și orchestrei Operei Naționale Române, coordonați de dirijorul invitat Mario Menicagli, alături de care vor fi invitate, de asemenea, sopranele Valentina Boi și Lorena Puican, dar și mezzo-soprana Diana Turtoi. Vă așteptăm, așadar, la celebrarea unei persoane de legendă, MIERCURI, 29 SEPTEMBRIE, de la ora 19.00.
Spectacolul nu are pauză și se încheie în jurul orei 20:30
Vârsta recomandată: 7+
Distribuție:

Dirijor: Mario Menicagli (invitat)
Regizor: Mihaela Sandu
Scenograf: Anca Pintilie
Regizor scena culise: Alina Simona Nistor
soprana Valentina Boi
soprana Lorena Puican
mezzosoprana Diana Turtoi
tenorul Cristian Mogoșan
tenorul Hector Lopez
baritonul Florin Estefan
Orchestra Operei Naționale Române din Cluj-Napoca

Alege eBilet si ajuta mediul inconjurator. Printeaza eBiletul acasa si vino cu el la eveniment. Odata ce ai plasat si ai achitat comanda cu livrare prin eBilet, vei primi eBiletul in format electronic pe e-mail.

Biletele s-au pus in vanzare pe www.bilete.ro, în oficiile Postei Romane, in Magazinele Inmedio&Relay semnalizate Bilete.ro si în magazinele Germanos-Telekom.

Lista casieriilor Bilete.ro de la care se pot achizitiona biletele se poate verifica aici: Lista casieriilor Bilete.ro

Lista magazinelor Inmedio semnalizate Aici Bilete.ro de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Inmedio&Relay

Lista magazinelor Germanos de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Germanos-Telekom

Lista Oficiilor Postale semnalizate Aici Bilete.ro de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista Oficiilor Postale

Lista magazinelor Vodafone de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Vodafone

INFORMATII BILETE - call center 021.311.93.23 ( numar cu tarif normal) sau e-mail office@bilete.ro

Distribuie aceasta pagina

Newsletter @ Bilete.ro

Oferte exclusive si o editie saptamanala cu cele mai noi evenimente.