Bilete la Friendly Match

Data si locatia

ultimul eveniment a fost pe 07 sept 2021
momentan nu sunt programate alte evenimente

Naționala U21, calificată la EURO 2023 în calitate de gazdă, dispută un nou joc de pregătire, de această dată în fața selecționatei similare a Georgiei.

Partida este programată marți, 7 septembrie, de la ora 21:00, pe stadionul ”Anghel Iordănescu” din Voluntari.

Prețul unic al unui bilet la meci este de 15 RON și poate fi achiziționat de pe site-urile bilete.frf.ro și bilete.ro.

În ziua meciului, biletele vor fi disponibile și la casieriile deschise la Stadionul Steaua, conform următorului program:
•7 septembrie: 11:00 – 19:00

Conform legislației în vigoare, la acest joc pot asista spectatori din următoarele categorii:
• Persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare.
• Persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore.
• Persoanele care certifică faptul că se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi de la confirmarea infectării cu SARS-CoV-2.
• Minorii sunt exceptați de la regula testării, la stadion prezentând documentul de identitate (buletin, certificat de naștere), însoțit de biletul (digital sau printat).

Pentru primele 3 categorii prezentate mai sus, documentele medicale justificative vor fi prezentate la stadion împreună cu biletul (digital sau printat).

Distribuie aceasta pagina

Newsletter @ Bilete.ro

Oferte exclusive si o editie saptamanala cu cele mai noi evenimente.