Flautul Fermecat - Creart

Data si locatia

ultimul eveniment a fost pe 07 iun 2018
momentan nu sunt programate alte evenimente

Flautul fermecat este o altă poveste lansată cu curaj în 2011-2012 de Radio România Cultural şi Asociaţia Culturală Accendo, ca şi Pianul călător, Duelul viorilor, Cele trei dive sau Vioara lui George Enescu la sate, poveste care a atras mii de iubitori de muzică clasică spre un instrument prea puţin cunoscut în postura solistică.
Ingredientele succesului care ne-au condus acum către o a șaptea ediţie, către o a șaptea călătorie a flautului de aur prin întreaga ţară sunt şi de această dată charismaticul flautist Ion Bogdan Ştefănescu – un excelent povestitor prin intermediul muzicii, dar şi al vorbelor, chitaristul Costin Soare şi, bineînţeles, flautul de aur Muramatsu, un instrument bijuterie din aur de 18 karate.

Istoria acestui turneu demonstrează un fenomen greu de prevăzut iniţial şi anume că un instrument care nu a avut un destin solistic poate să îşi schimbe rolul prin modul în care este prezentat, prin carisma interpretului şi prin anvergura abordării.

Primordial, proiectul are obiectivul de a confirma faptul că leaderii oferă şi vor să descopere, prin arta participării, noi leaderi.

Aveţi acum şansa unei expuneri de excepţie, prin mijlocirea unui act cultural, în care ”Flautul Fermecat” și Ion Bogdan Ștefănescu, împreună cu chitaristul Costin Soare, îi vor transpune pe toţi cei prezenţi, într-o manieră memorabilă, îndrumându-le viaţa către izvoarele creativităţii.

Distribuie aceasta pagina

)