Bilete la Finala Cupei Romaniei Fotbal Feminin

Data si locatia

ultimul eveniment a fost pe 11 iun 2023
momentan nu sunt programate alte evenimente

CS Carmen București – FC Universitatea Cluj este finala din acest an a Cupei României feminin!

Finalul de sezon al fotbalului feminin aduce în prim-plan un nou meci cu trofeul pe masă! Finala Cupei României feminin se va disputa duminică, 11 iunie, de la ora 13:00, pe stadionul ”Arcul de Triumf” din București.
Protagonistele ultimului sunt CS Carmen București - Universitatea Cluj. FC Carmen s-a calificat în premieră în ultimul act al Cupei României, după 5-0 contra formației CS Gloria 2018 BN, în timp ce Universitatea Cluj este câștigătoarea en-titre a trofeului. Echipa clujeană a trecut în semifinale de FK Csikszereda Miercurea Ciuc, scor 3-0!

Iubitorii de fotbal feminin care doresc să sărbătorească încheierea sezonului alături de cele două formații sunt așteptați pe 11 iunie, pe stadionul din cadrul complexului ”Arcul de Triumf, pentru o festivitate cu fast și confetti. Biletele pentru finala Cupei României Feminin sunt disponibile pe bilete.frf.ro la prețul general de 10 RON.

Copiii cu vârsta sub 14 ani au acces gratuit în zona destinată familiilor ”Tribuna 2 Family Zone”, alegând tipul biletului (copil) în efectuarea comenzii. Datele copiilor trebuie, de asemenea, introduse în comandă pentru a le fi eliberate bilete cu valoare zero.

Accesul pe stadion al fiecărei persoane, indiferent de vârstă, se face în baza unui bilet valabil în format digital sau printat și a actului de identitate

Accesul pe stadion al fiecărei persoane, indiferent de vârstă, se face în baza unui bilet valabil în format digital sau printat și a actului de identitate.

Distribuie aceasta pagina

Newsletter @ Bilete.ro

Oferte exclusive si o editie saptamanala cu cele mai noi evenimente.