Bilete la Final Four Cupa României FAN Courier – Handbal Masculin

Data si locatia

0 evenimente in viitorul apropiat
revino in curand

HANDBAL TOTAL LA BUCUREȘTI: pentru prima dată după aproape un an și jumătate spectatorii vor avea acces în sălile de competiție!

Semifinalele și finalele Cupei României FAN Courier 2021 la Handbal Masculin se vor disputa în sistem Final 4 astfel încât, în două zile de handbal electrizant, fanii handbalului vor putea asista la confruntări puternice pentru un loc de Cupă Europeană în sezonul viitor.

Echipa care va reuși să obțină două victorii va câștiga Cupa României FAN Courier!
Turneul Final 4 se va desfășura în Sala Polivalentă din București în zilele de sâmbătă, 29 mai, și duminică, 30 mai:

Sâmbătă, 29.05.2021
11:00 CS Dinamo București - CSM Bacău
15:30 CSA Steaua București - AHC Dobrogea Sud Constanța

Duminică, 30.05.2021
11:00 Finala mica
15:30 Finala mare

Regulamentul complet pe care spectatorii vor trebui să îl respecte pentru a participa la turneul FINAL FOUR se găsește pe site-ul www.frh.ro sau AICI.

Organizator: Federația Română de Handbal
Parteneri: FAN Courier, Superbet, BRD – Groupe Societe Generale, NIRO Investment Group, TVR, Ford – Țiriac Auto, FA, Hummel, Comitetul Olimpic și Sportiv Român, Ministerul Tineretului și Sportului

Parteneri tehnici FRH: MedLife, CPS Security, Wurth

Va aducem la cunostinta ca pe langa preturile biletelor sau abonamentelor afisate, pot exista si costuri aditionale ce trebuie suportate de dvs., respectiv: cost de livrare (in cazul in care veti solicita livrarea prin curier a biletului/abonamentului); cost Asigurare En Garde (in cazul in care veti opta pentru incheierea unei asigurari de bilete) si cost procesare Bilete.ro.
Prin cumpararea unui bilet sau abonament de pe site-ul nostru Bilete.ro, cumparatorul se obliga sa respecte Regulile de participare si acces la eveniment, precum si Temenii si Conditiile site-ului Bilete.ro

Un bilet este valabil pentru o singura persoana. Toti participantii la eveniment, adulti si copii, trebuie sa cumpere bilet sau abonament, indiferent de varsta. (Mai putin cazurile unde este specificata gratuitate in limita de varsta).
Va rugam sa respectati orele de acces in sala de spectacol sau in locul de desfasurare a evenimentului inscriptionate pe bilet, pentru a evita aglomerarea pe caile de acces sau deranjarea celorlalti spectatori dupa inceperea spectacolului/evenimentului

Alege eBilet si ajuta mediul inconjurator. Printeaza eBiletul acasa si vino cu el la eveniment. Odata ce ai plasat si ai achitat comanda cu livrare prin eBilet, vei primi eBiletul in format electronic pe e-mail.


Distribuie aceasta pagina

Newsletter @ Bilete.ro

Oferte exclusive si o editie saptamanala cu cele mai noi evenimente.