Bilete la Festivalul Internațional de muzică de cameră

Data si locatia

25 iun

ora 19:00

Concert cameral Roxana Pavel vioară, Andrei Ioniță violoncel, Iulia Toma pian

Iasi, Casa de Cultura a Studentilor

Bilete   

de la 32,86 RON

Adauga En Garde la bilet
Si banii se intorc la tine daca nu ajungi la eveniment. Afla mai multe aici.

În inima orașului Iași, un eveniment deosebit se pregătește să încânte simțurile și să aducă la viață frumusețea muzicii de cameră: Festivalul Internațional de Muzică de Cameră, ediția 2024.
Acest festival, inițiat în 2014 ca Festival de Cvartet, a evoluat și s-a transformat într-un eveniment de referință pentru scena muzicală românească. De-a lungul anilor, festivalul a adus pe scenă atât artiști consacrați cât și tinere talente, creând o platformă unică de exprimare artistică și de apreciere a muzicii de cameră. În luna iunie, melomanii vor avea oportunitatea de a trăi momente speciale alături de interpreți renumiți, într-o serie de concerte și recitaluri care vor transforma orașul în capitala muzicii clasice.
Luni, 17 iunie 2024, la Sala Henri Coandă, festivalul va debuta cu un recital de lieduri susținut de artiștii Bianca Manoleanu și Stanca Manoleanu, acompaniați la pian de Remus Manoleanu. Programul lor va traversa epoci și emoții, de la sensibilitatea liedurilor lui Franz Schubert, incluzând celebrul Erlkönig, la intensitatea și diversitatea ciclurilor de lieduri spaniole ale lui Hugo Wolf. Nu vor lipsi din repertoriu nici creațiile romantice ale lui Henri Duparc și Cinq mélodies populaires grecques aduse la viață de Maurice Ravel, culminând cu rafinamentul liedurilor din ciclul Les Illuminations de Benjamin Britten.
Marți, 18 iunie 2024, Sala Henri Coandă va răsuna sub acordurile măiestrite ale Cvartetului Ad libitum, care va dedica seara geniului lui Ludwig van Beethoven. Acești virtuozi vor aduce publicului interpretări profunde ale unora dintre cele mai îndrăgite cvartete ale compozitorului, oferind o seară de neuitat pentru iubitorii muzicii de cameră.
Miercuri, 19 iunie 2024, scena Sălii Henri Coandă va fi împărțită de violoncelistul Roberto Trainini și pianista Stella Pontoriero. Într-un program eclectic și captivant, aceștia vor prezenta Variațiunea în mi bemol major WoO 46, Bei Maennern de Beethoven, Sonata nr. 1 op. 8 de Alfredo Casella și Sonata nr. 2 op. 99 de Johannes Brahms. Publicul va avea ocazia să experimenteze o gamă largă de emoții și să descopere complexitatea și frumusețea dialogului dintre pian și violoncel.
Marți, 25 iunie 2024, la Casa de Cultură a Studenților, festivalul se va încheia cu apoteoza triourilor, un recital susținut de violonista Roxana Pavel, violoncelistul Andrei Ioniță și pianista Iulia Toma. Acest trio remarcabil va aduce un suflu nou muzicii de cameră și va încânta publicul cu interpretarea a trei capodopere ale muzicii de cameră semnate de Felix Mendelssohn-Bartholdy, Franz Schubert și Serghei Rahmaninov.
Ediția din acest an a Festivalului Internațional de Muzică de Cameră promite să fie un eveniment de excepție, aducând laolaltă artiști de renume și un repertoriu variat, ce traversează epoci și stiluri muzicale, iar Iașiul va deveni pentru câteva zile un sanctuar al muzicii clasice, oferind publicului o experiență culturală de neuitat.

Va aducem la cunostinta ca pe langa preturile biletelor sau abonamentelor afisate, pot exista si costuri aditionale ce trebuie suportate de dvs., respectiv: cost de livrare (in cazul in care veti solicita livrarea prin curier a biletului/abonamentului); cost Asigurare En Garde (in cazul in care veti opta pentru incheierea unei asigurari de bilete) si cost procesare Bilete.ro, costuri identificate separat in pasii comenzii.
Prin cumpararea unui bilet sau abonament de pe site-ul nostru Bilete.ro, cumparatorul se obliga sa respecte Regulile de participare si acces la eveniment, precum si Temenii si Conditiile site-ului Bilete.ro

Un bilet este valabil pentru o singura persoana. Toti participantii la eveniment, adulti si copii, trebuie sa cumpere bilet sau abonament, indiferent de varsta. (Mai putin cazurile unde este specificata gratuitate in limita de varsta).
Va rugam sa respectati orele de acces in sala de spectacol sau in locul de desfasurare a evenimentului inscriptionate pe bilet, pentru a evita aglomerarea pe caile de acces sau deranjarea celorlalti spectatori dupa inceperea spectacolului/evenimentului

Alege eBilet si ajuta mediul inconjurator. Printeaza eBiletul acasa si vino cu el la eveniment. Odata ce ai plasat si ai achitat comanda cu livrare prin eBilet, vei primi eBiletul in format electronic pe e-mail.

Biletele s-au pus in vanzare pe www.bilete.ro, în oficiile Postei Romane, in Magazinele Inmedio&Relay semnalizate Bilete.ro si în magazinele Germanos-Telekom.

Lista magazinelor Inmedio semnalizate Aici Bilete.ro de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Inmedio&Relay

Lista magazinelor Germanos de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Germanos-Telekom

Lista Oficiilor Postale semnalizate Aici Bilete.ro de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista Oficiilor Postale

Lista magazinelor Vodafone de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Vodafone

INFORMATII BILETE - call center 0727.76.66.31 ( numar cu tarif normal) sau e-mail office@bilete.ro.

Distribuie aceasta pagina

Newsletter @ Bilete.ro

Oferte exclusive si o editie saptamanala cu cele mai noi evenimente.