Festivalul International de Arte Noi InnerSound

Data si locatia

0 evenimente in viitorul apropiat
revin-o in curand

Cea de-a patra ediție a INNERSOUND NEW ARTS FESTIVAL aduce în București între 28 septembrie și 1 octombrie concerte camerale, instalații, film mut și fotografie precum și workshop-uri creative, punând muzica contemporană în relație cu artele vizuale și multimedia.

Printre invitații acestei ediții se numără: cvartetul de coarde Ad Libitum ( violoniștii Alexandru Tomescu și Șerban Mereuță, violistul Bogdan Bisoc și violoncelistul Filip Papa), ansamblul cameral SonoMania, dirijorul Alexandru Mija, pianiștii Gabriela Sultana (Malta) și Mihai Măniceanu (România), acordeonistul Ghenadie Rotari (Moldova-Italia), ansamblul de tehno acustic Project 128 (Olanda), compozitoarea și artista multimedia Svetlana Maras (Serbia), soundartist-ul și DJ experimental Lukatoyboy (Serbia).

Organizat de Asociația Art&Co și Asociația OPUS, INNERSOUND NEW ARTS FESTIVAL este singurul eveniment independent din România care oferă o nouă perspectivă asupra muzicii contemporane culte, punând-o în relație cu artele vizuale, film și multimedia. Festivalul funcționează ca o platformă puternică de promovare a tinerilor compozitori, instrumentiști, fotografi, artiști vizuali/multimedia și regizori. Desfășurat începând cu anul 2012,INNERSOUND este fondat de trei compozitori ce includ în creația lor artele vizuale și performance-ul: Sabina Ulubeanu, director artistic, este și fotograf, Diana Rotaru este preocupată de latura sincretică a artelor, iar Cătălin Crețu, consultant artistic, este artist multimedia.

Pret/abonament: 75 lei

Distribuie aceasta pagina