Bilete la Femeia te ridica, femeia te coboara

Data si locatia

ultimul eveniment a fost pe 01 feb 2023
momentan nu sunt programate alte evenimente

“FEMEIA TE RIDICĂ, FEMEIA TE COBOARĂ” este o comedie muzicala in care sinergia artelor reprezentată prin teatru, muzica, dans și acrobațiile aeriene fac deliciul acestui spectacol pus în scenă de celebra regizoare, scenaristă și coregrafă, Brîndușa Novac.

Întrepatrunderea artelor este realizată de artiști excelenți și apreciați în genul lor artistic atât de publicul din România cât și din străinătate.

Arta teatrală este reprezentată cu succes de actorii consacrați Manuela Harabor, Tomi Cristin și Ovidiu Popa.

Arta muzicală, teatrală și arta circului sunt reprezentate prin baritonul Cătălin Petrescu sau de cântărețul Joli Bartha, actrița Raluca Guslicov și actorii acrobați Ewelyn, Rebecca și Cristian Marinof (câștigători ai Clovnului de Aur la Festivalul Internațional de Circ de la Monte Carlo si a multor alte prestigioase competiții mondiale).

Spectacolul are o structura inedită în care subiectul este dezvoltat prin scheciuri de primele trei personaje carora li se intrepatrund momente de actorie, muzica, dans si acrobatii aeriene alcatuind un intreg al personajelor. Producția are un succes remarcabil prin această acțiune simultană a mai multor arte în interiorul scenelor și a unui întreg bine conturat.

Va aducem la cunostinta ca pe langa preturile biletelor sau abonamentelor afisate, pot exista si costuri aditionale ce trebuie suportate de dvs., respectiv: cost de livrare (in cazul in care veti solicita livrarea prin curier a biletului/abonamentului); cost Asigurare En Garde (in cazul in care veti opta pentru incheierea unei asigurari de bilete) si cost procesare Bilete.ro, costuri indentificate separat in pasii comenzii.
Prin cumpararea unui bilet sau abonament de pe site-ul nostru Bilete.ro, cumparatorul se obliga sa respecte Regulile de participare si acces la eveniment, precum si Temenii si Conditiile site-ului Bilete.ro

Un bilet este valabil pentru o singura persoana. Toti participantii la eveniment, adulti si copii, trebuie sa cumpere bilet sau abonament, indiferent de varsta. (Mai putin cazurile unde este specificata gratuitate in limita de varsta).
Va rugam sa respectati orele de acces in sala de spectacol sau in locul de desfasurare a evenimentului inscriptionate pe bilet, pentru a evita aglomerarea pe caile de acces sau deranjarea celorlalti spectatori dupa inceperea spectacolului/evenimentului

Alege eBilet si ajuta mediul inconjurator. Printeaza eBiletul acasa si vino cu el la eveniment. Odata ce ai plasat si ai achitat comanda cu livrare prin eBilet, vei primi eBiletul in format electronic pe e-mail.

Biletele s-au pus in vanzare pe www.bilete.ro, în oficiile Postei Romane, in Magazinele Inmedio&Relay semnalizate Bilete.ro si în magazinele Germanos-Telekom.

Lista magazinelor Inmedio semnalizate Aici Bilete.ro de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Inmedio&Relay

Lista magazinelor Germanos de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Germanos-Telekom

Lista Oficiilor Postale semnalizate Aici Bilete.ro de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista Oficiilor Postale

Lista magazinelor Vodafone de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Vodafone

INFORMATII BILETE - call center 021.311.93.23 ( numar cu tarif normal) sau e-mail office@bilete.ro.

Distribuie aceasta pagina

Newsletter @ Bilete.ro

Oferte exclusive si o editie saptamanala cu cele mai noi evenimente.