Bilete la Femeia Perfecta

Data si locatia

ultimul eveniment a fost pe 29 oct 2019
momentan nu sunt programate alte evenimente

REGIA: Tony Adam Horatiu

Spectacolul este sustinut de cursantii Scolii de teatru ACTING 1 STUDIO

Trăim într-o eră a tehnologiei și ne bucurăm de toate avantajele pe care aceasta ni le oferă. Se spune că tehnologia ne-a lărgit orizontul cunosterii și ne-a dat un mai mare sentiment de libertate. Viața noastră de zi cu zi s-a schimbat.
Constatăm că oamenii au devenit din ce în ce mai “roboti” iar roboții capătă însușiri umane.
Dacă în prima parte asistăm la confruntări și răsturnări neașteptate de situație între trei amante, gata să fie părăsite, în partea a doua, spectacolul ne propune să descoperim până unde putem lăsa tehnologia să suplinească umanul.

Prin cumpararea unui bilet de pe site-ul Bilete.ro, participantul se obliga sa respecte Regulile de participare si acces la spectacol, precum si Temenii si Conditiile site-ului Bilete.ro

Un bilet este valabil pentru o singura persoana. Toti participantii la spectacol, adulti si copii, trebuie sa cumpere bilet, indiferent de varsta. (Mai putin cazurile unde este specificata gratuitate in limita de varsta)

Va rugam sa respectati orele de acces in sala de spectacol inscriptionate pe bilet, pentru a evita aglomerarea pe caile de acces sau deranjarea celorlalti spectatori dupa inceprea spectacolului.

Alege eBilet si ajuta mediul inconjurator. Printeaza eBiletul acasa si vino cu el la eveniment. Odata ce ai plasat si ai achitat comanda cu livrare prin eBilet, vei primi eBiletul in format electronic pe e-mail.

Biletele s-au pus in vanzare pe www.bilete.ro, în oficiile Postei Romane, in Magazinele Inmedio&Relay semnalizate Bilete.ro si în magazinele Germanos-Telekom.

Lista casieriilor Bilete.ro de la care se pot achizitiona biletele se poate verifica aici: Lista casieriilor Bilete.ro

Lista magazinelor Inmedio semnalizate Aici Bilete.ro de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Inmedio&Relay

Lista magazinelor Germanos de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Germanos-Telekom

Lista Oficiilor Postale semnalizate Aici Bilete.ro de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista Oficiilor Postale

Lista magazinelor Vodafone de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Vodafone

INFORMATII BILETE - call center 021.311.93.23 ( numar cu tarif normal) sau e-mail office@bilete.ro.

Distribuie aceasta pagina

Newsletter @ Bilete.ro

Oferte exclusive si o editie saptamanala cu cele mai noi evenimente.