Femeia care si-a pierdut jartierele

Data si locatia

ultimul eveniment a fost pe 29 oct 2017
momentan nu sunt programate alte evenimente

Stimati clienti,

Compania Teatrul de Revista Bucuresti Micul Paris anunta anularea spectacolului de teatru “Femeia care si-a pierdut jartierele” din 29 octombrie 2017 de la Cinema Pro, din motive tehnice ce vor fi remediate cat mai curand.

Persoanele care au achizitionat bilete prin intermediul www.bilete.ro si doresc sa recupereze contravaloarea biletelor achizitionate (fara taxele de curierat sau de transfer bancar - conform conditiilor de vanzare de bilete ale www.bilete.ro ) o vor putea face la sediul www.bilete.ro prezentand biletele achizitionate si codul comenzii de bilete in perioada 13 Noiembrie 2017!!

Persoanele care sunt in imposibilitatea de a ajunge la sediul bilete.ro pot trimite biletele prin curier la sediul Bilete.ro (pana in maximum data de 13 Noiembrie 2017 - data la care biletele trebuie sa ajunga in sediul bilete.ro), contravaloarea biletelor returnandu-se in contul indicat de persoana care a achizitionat biletele.

Adresa Sediul Bilete.ro: Str. Ion Neculce nr. 16, Etaj 1, Bucuresti, Sector 1, Cod Postal 011255.

Program de lucru cu publicul: Luni - Vineri 10:00-17:00
Ne cerem scuze pentru inconveniente si va multumim pentru intelegere!!

O zi frumoasa!

Compania Teatrul de Revista Bucuresti Micul Paris anunta amanarea spectacolului de teatru “Femeia care si-a pierdut jartierele” din 14 iulie 2017 de la Cinema Pro, pentru data de 29 octombrie 2017, aceeasi locatie cu incepere de la ora 20.00.


Horatiu Malaele si George Mihaita in
“Femeia care si-a pierdut jartierele”

Comedia de succes “Femeia care si-a pierdut jartierele” se joaca pe 14 si 15 iulie, de la ora 20.00, la Cinema PRO! Cu o distributie de exceptie, care cuprinde doi dintre cei mai importanti actori de comedie, Horatiu Malaele si George Mihaita, piesa se joaca, de la premiera, cu casa inchisa.
Bucurestenii sunt asteptati la un spectacol de mare rafinament, bazat pe textul maestrului vodevilului francez, Eugène Labiche. Uzand de toate tehnicile si mijloacele ce tin de registrul umorului, piesa se desfasoara intr-o montare bazata pe un inteligent joc al oglinzilor, in care actiunea se petrece pe ritmuri stranii, compuse de Vasile Sirli. Bastonade, quiproquouri, cantecele si batai cu frisca, mimica, gaguri, nepotriviri de situatie, mobile care aluneca singure starnesc hohote de ras si tin spectatorul permanent conectat la ritmul dinamic al piesei.
Din distributie fac parte nume de rezonanta din comedia romaneasca - Horatiu Malaele, George Mihaita, Mihaela Teleoaca / Dorina Chiriac.

Distribuie aceasta pagina