Femeia care si-a pierdut jartierele

Data si locatia

29 oct

ora 20:00

Femeia care si-a pierdut jartierele - REPROGRAMAT

Bucuresti, Cinema Pro

Compania Teatrul de Revista Bucuresti Micul Paris anunta amanarea spectacolului de teatru “Femeia care si-a pierdut jartierele” din 14 iulie 2017 de la Cinema Pro, pentru data de 29 octombrie 2017, aceeasi locatie cu incepere de la ora 20.00.


Horatiu Malaele si George Mihaita in
“Femeia care si-a pierdut jartierele”

Comedia de succes “Femeia care si-a pierdut jartierele” se joaca pe 14 si 15 iulie, de la ora 20.00, la Cinema PRO! Cu o distributie de exceptie, care cuprinde doi dintre cei mai importanti actori de comedie, Horatiu Malaele si George Mihaita, piesa se joaca, de la premiera, cu casa inchisa.
Bucurestenii sunt asteptati la un spectacol de mare rafinament, bazat pe textul maestrului vodevilului francez, Eugène Labiche. Uzand de toate tehnicile si mijloacele ce tin de registrul umorului, piesa se desfasoara intr-o montare bazata pe un inteligent joc al oglinzilor, in care actiunea se petrece pe ritmuri stranii, compuse de Vasile Sirli. Bastonade, quiproquouri, cantecele si batai cu frisca, mimica, gaguri, nepotriviri de situatie, mobile care aluneca singure starnesc hohote de ras si tin spectatorul permanent conectat la ritmul dinamic al piesei.
Din distributie fac parte nume de rezonanta din comedia romaneasca - Horatiu Malaele, George Mihaita, Mihaela Teleoaca / Dorina Chiriac.

Distribuie aceasta pagina