Bilete la FEERIA DANSULUI

Data si locatia

ultimul eveniment a fost pe 02 iun 2023
momentan nu sunt programate alte evenimente

Spectacol prezentat de
Liceul de Coregrafie și Artă Dramatică „Octavian Stroia” Cluj-Napoca

Regia artistică: Renate Crișan și Carmen Chiorean
Regia tehnică: Nicolae Cristea și Mihai Ghircoiaș
Pregătire dansatorilor este asigurată de profesorii Renate Crișan, Carmen Chiorean, Melinda Jakab, Loredana Crăciun, Dan Orădan, Anca Popdan, Anca Ciupe, Adriana Orădan, Nicolae Cristea, Vlad Sebastian, Alina Ciceo, Radu Domșa, Mioara Cot-Someșan, Ioana Terebesy, Flavia Pop, Luminița Toader, Mihaiela Oltean, Andrei Mezdrea.

***
Liceul de Coregrafie și Artă Dramatică Octavian Stroia Cluj-Napoca, vă invită în lumea dansului, în fastuoasa sală de spectacole a Operei Naționale Române din Cluj-Napoca.
O generație talentată, care se pregătește intensiv pentru a face cunoscută arta dansului clasic în lume, propune publicului un spectacol care aduce în lumina reflectoarelor farmecul baletelor consacrate, dansuri contemporane, de caracter și dansuri tradiționale românești.
Cei mai talentați elevi ai Liceului de Coregrafie și Artă Dramatică din Cluj, instituție de învățământ vocațional-artistic prestigioasă, cu o tradiție de peste 70 de ani în pregătirea tinerilor artiști, și invitații lor speciali, vă propun o întâlnire emoționantă cu dansurile din baletele clasice Paquita, Esmeralda, Satanella, Corsarul, Grand Pas Classique, Raymonda, Copellia, Giselle, în acorduri muzicale semnate de inegalabilii Ludwig Minkus, Cesare Pugni, Franҫois Benoist, Henri Reber, Adolphe Adam, Daniel Francois Esprit Auber, Aleksandr Glazunov și Leo Delibes. Dansurile contemporane, dansurile din folclorul altor popoare și cele tradiționale românești vor completa armonios tabloul general al actului artistic.
Spectacolul se încheie în jurul orei 20:30
Vârsta recomandată: 5+

Va aducem la cunostinta ca pe langa preturile biletelor sau abonamentelor afisate, pot exista si costuri aditionale ce trebuie suportate de dvs., respectiv: cost de livrare (in cazul in care veti solicita livrarea prin curier a biletului/abonamentului); cost Asigurare En Garde (in cazul in care veti opta pentru incheierea unei asigurari de bilete) si cost procesare Bilete.ro, costuri indentificate separat in pasii comenzii.
Prin cumpararea unui bilet sau abonament de pe site-ul nostru Bilete.ro, cumparatorul se obliga sa respecte Regulile de participare si acces la eveniment, precum si Temenii si Conditiile site-ului Bilete.ro

Un bilet este valabil pentru o singura persoana. Toti participantii la eveniment, adulti si copii, trebuie sa cumpere bilet sau abonament, indiferent de varsta. (Mai putin cazurile unde este specificata gratuitate in limita de varsta).
Va rugam sa respectati orele de acces in sala de spectacol sau in locul de desfasurare a evenimentului inscriptionate pe bilet, pentru a evita aglomerarea pe caile de acces sau deranjarea celorlalti spectatori dupa inceperea spectacolului/evenimentului

Alege eBilet si ajuta mediul inconjurator. Printeaza eBiletul acasa si vino cu el la eveniment. Odata ce ai plasat si ai achitat comanda cu livrare prin eBilet, vei primi eBiletul in format electronic pe e-mail.

Biletele s-au pus in vanzare pe www.bilete.ro, în oficiile Postei Romane, in Magazinele Inmedio&Relay semnalizate Bilete.ro si în magazinele Germanos-Telekom.

Lista magazinelor Inmedio semnalizate Aici Bilete.ro de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Inmedio&Relay

Lista magazinelor Germanos de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Germanos-Telekom

Lista Oficiilor Postale semnalizate Aici Bilete.ro de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista Oficiilor Postale

Lista magazinelor Vodafone de la care se pot achizitiona bilete se poate consulta aici: Lista magazinelor Vodafone

INFORMATII BILETE - call center 021.311.93.23 ( numar cu tarif normal) sau e-mail office@bilete.ro.

Distribuie aceasta pagina

Newsletter @ Bilete.ro

Oferte exclusive si o editie saptamanala cu cele mai noi evenimente.